Commissievergaderingen Agenda Dinsdag 8 april 2008 om 9 u. 30 m. (Paleis van het Brussels Parlement - commissiezaal 206) Commissie voor de Huisvesting en Stadsvernieuwing

Commissievergaderingen

Agenda

Dinsdag 8 april 2008 om 9 u. 30 m.

(Paleis van het Brussels Parlement - commissiezaal 206)

Commissie voor de Huisvesting en Stadsvernieuwing

- Interpellatie van de heer Alain Daems (F) tot de heer Guy Vanhengel, Minister van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering, belast met FinanciÎn, Begroting, Openbaar Ambt en Externe Betrekkingen, en Mevr. FranÁoise Dupuis, Staatssecretaris van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, bevoegd voor Huisvesting en Stedenbouw, betreffende ´ de bepaalde aspecten van het sociale huisvestingsbeleid ª.

- Interpellatie van Mevr. Souad Razzouk (F) tot Mevr. FranÁoise Dupuis, Staatssecretaris van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, bevoegd voor Huisvesting en Stedenbouw, betreffende ´ de gezondheid en de kwaliteit van de woningen in Brussel ª.

- Interpellatie van de heer Mohamed DaÔf (F) tot Mevr. FranÁoise Dupuis, Staatssecretaris van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, bevoegd voor Huisvesting en Stedenbouw, betreffende ´ de problematiek van de huisvesting van de grote gezinnen in Brussel ª.

- Mondelinge vraag van de heer Mohamed Azzouzi (F) aan Mevr. FranÁoise Dupuis, Staatssecretaris van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, bevoegd voor Huisvesting en Stedenbouw, betreffende ´ de stijging van de woningprijzen in Brussel ª.

- Mondelinge vraag van Mevr. Els Ampe (N) aan Mevr. FranÁoise Dupuis, Staatssecretaris van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, bevoegd voor Huisvesting en Stedenbouw, betreffende ´ het aantal sociale woningen in Neder-over-Hembeek ª.

Woensdag 9 april 2008, om 14 u. 30 m.

(Paleis van het Brussels Parlement - commissiezaal 206)

Commissie voor de Infrastructuur, belast met Openbare Werken en Verkeerswezen

- Mondelinge vraag van de heer Hamza Fassi-Fihri (F) aan de heer Pascal Smet, Minister van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering, belast met Mobiliteit en Openbare Werken, betreffende ´ de tarifering in real- time op openbare parkeerplaatsen ª.

- Mondelinge vraag van de heer Hamza Fassi-Fihri (F) aan de heer Pascal Smet, Minister van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering, belast met Mobiliteit en Openbare Werken, betreffende ´ de verscheidenheid binnen het leidend personeel van de MIVB ª.

- Mondelinge vraag van de heer Serge de Patoul (F) aan de heer Pascal Smet, Minister van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering, belast met Mobiliteit en Openbare Werken, betreffende ´ de speciale namen van bepaalde eindhaltes van MIVB-lijnen ª.

- Mondelinge vraag van Mevr. FranÁoise...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT