29 MAART 2001. - Ordonnantie betreffende sommige instellingen van openbaar nut van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Erratum (1)

De publicatie van de Ordonnantie van 29 maart 2001 betreffende sommige instellingen van openbaar nut van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, in het Belgisch Staatsblad van 6 juli 2001, blz. 23552, dient als nietig en van onwaarde te worden beschouwd en te worden gelezen als volgt :

De Brusselse Hoofdstedelijke Raad heeft aangenomen en Wij, Regering, bekrachtigen hetgeen volgt :

HOOFDSTUK 1. - Algemene bepaling

Artikel 1. Deze ordonnantie regelt een aangelegenheid als bedoeld in artikel 39 van de Grondwet.

HOOFDSTUK 2. - Wijzigingsbepalingen

Afdeling 1. - Centrum voor Informatica voor het Brussels Gewest

Art. 2. In artikel 27, § 4, tweede lid, van de wet van 21 augustus 1987 tot wijziging van de wet houdende organisatie van de agglomeraties en de federaties van gemeenten en houdende bepalingen betreffende het Brussels Gewest, gewijzigd bij de ordonnantie van 20 met 1999, wordt het woord "benoemt" vervangen door de woorden "stelt aan".

Afdeling 2. - Brussels Instituut voor Milieubeheer

Art. 3. In artikel 2, § 2, eerste lid, van het koninklijk besluit van 8 maart 1989 tot oprichting van het Brussels Instituut voor Milieubeheer, bekrachtigd door de wet van 16 juni 1989 houdende diverse institutionele hervormingen, wordt het woord "benoemt" vervangen door het woord "aangesteld".

Afdeling 3. - Brusselse Gewestelijke Huisvestingsmaatschappij

Art. 4. In artikel 9, § 7, van de wet betreffende de afschaffing of van de herstructurering van instellingen van openbaar nut en andere overheidsdiensten, gecoördineerd door het koninklijk besluit van 13 maart 1991 houdende coördinatie van de wetten van 28 december 1984 en van 26 Juni 1990 betreffende de afschaffing en de herstructurering van instellingen van openbaar nut en andere overheidsdiensten worden de woorden "de aanstellingen" ingevoegd tussen het woord "benoemingen" en de woorden "en de bevordering".

Afdeling 4. - Gewestelijke Vennootschap Haven van Brussel

Art. 5. In artikel 9, eerste lid, van de ordonnantie van 3 december 1992 betreffende de exploitatie en de ontwikkeling van het kanaal, de haven, de voorhaven en de aanhorigheden ervan in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest worden de woorden "benoemt en ontslaat" vervangen door de woorden "stelt aan".

Art. 6. In artikel 17, vierde lid, van dezelfde ordonnantie worden de woorden "Met uitzondering van de leidende...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT