Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 5 februari 2014, dat in werking treedt op 31 oktober 2014, is Mevr. Transaux K., kamervoorzitter in het hof van beroep te Antwerpen, op haar verzoek

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 5 februari 2014, dat in werking treedt op 31 oktober 2014, is Mevr. Transaux K., kamervoorzitter in het hof van beroep te Antwerpen, op haar verzoek, in ruste gesteld.

Zij kan haar aanspraak op pensioen laten gelden en het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 26 februari 2014, dat uitwerking heeft op 1 april 2014, zonder toepassing van artikel 287sexies van het Gerechtelijk Wetboek en zonder nieuwe eedaflegging, is de heer Zymler Ch., eerste substituut-procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te Antwerpen, benoemd tot substituut-procureur des Konings bij het parket te Antwerpen en neemt in deze hoedanigheid rang in op datum van 8 december 1986.

Hij is vast aangewezen tot eerste substituut-procureur des Konings bij het parket te Antwerpen met ranginname op datum van 1 augustus 2005.

Hij is in ruste gesteld, kan zijn aanspraak op pensioen laten gelden en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren met ingang van 31 oktober 2014.

Bij koninklijk besluit van 28 februari 2014, dat uitwerking heeft op 1 april 2014, zonder toepassing van artikel 287sexies van het Gerechtelijk Wetboek en zonder nieuwe eedaflegging, is Mevr. Velaers H., rechter in de arbeidsrechtbank te Tongeren, benoemd tot rechter in de arbeidsrechtbank te Antwerpen en neemt in deze hoedanigheid rang in op datum van 18 september 1996.

Zij is in ruste gesteld, kan haar aanspraak op pensioen laten gelden en het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren met ingang van 31 oktober 2014.

Bij koninklijk besluit van 25 april 2014, dat in werking treedt op 31 oktober 2014, is Mevr. Dutillieux Ch., ondervoorzitter en onderzoeksrechter in de rechtbank van eerste aanleg Henegouwen, op haar verzoek, in ruste gesteld.

Zij kan haar aanspraak op pensioen laten gelden en het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 3 juli 2014, dat in werking treedt op 30 oktober 2014, is de heer Delvaux A., rechter in de rechtbank van eerste aanleg Henegouwen, en rechter in de strafuitvoeringsrechtbank voor het rechtsgebied van het hof van beroep te Brussel, op zijn verzoek, in ruste gesteld.

...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT