Rechterlijke Orde Bij koninklijke besluiten van 26 januari 2014, die in werking treden op de datum van de eedaflegging, welke niet mag gebeuren voor 1 april 2014 : - is de heer de Codt J.

Rechterlijke Orde

Bij koninklijke besluiten van 26 januari 2014, die in werking treden op de datum van de eedaflegging, welke niet mag gebeuren voor 1 april 2014 :

- is de heer de Codt J., afdelingsvoorzitter in het Hof van Cassatie, aangewezen tot het mandaat van eerste voorzitter van dit Hof, voor een termijn van vijf jaar.

- is de heer Maes L., kamervoorzitter in het hof van beroep te Brussel, aangewezen tot het mandaat van eerste voorzitter van dit hof, voor een termijn van vijf jaar.

Bij koninklijk besluit van 26 januari 2014, dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging, welke niet mag gebeuren voor 2 april 2014, is mevr. Sevrain A., raadsheer in het arbeidshof te Brussel, aangewezen tot het mandaat van eerste voorzitter van dit hof, voor een termijn van vijf jaar.

Bij koninklijk besluit van 5 februari 2014 is de heer Moerman S., licentiaat in de rechten, benoemd tot rechter in de rechtbank van eerste aanleg te Kortrijk.

Hij is gelijktijdig benoemd tot rechter in de rechtbanken van eerste aanleg te Brugge, te Ieper en te Veurne.

Hij is, vanaf de dag bedoeld in artikel 163 van de wet van 1 december 2013 betreffende de hervorming van de gerechtelijke arrondissementen en tot wijziging van het Gerechtelijk Wetboek met het oog op een grotere mobiliteit van de leden van de Rechterlijke Orde, zonder toepassing van artikel 287sexies van het Gerechtelijk Wetboek en zonder nieuwe eedaflegging benoemd tot rechter in de nieuwe rechtbank van eerste aanleg te West-Vlaanderen en neemt rang op de datum van zijn eedaflegging als rechter in de rechtbank van eerste aanleg te Kortrijk.

Bij koninklijke besluiten van 7 februari 2014 :

- is Mevr. Römer A., advocaat, plaatsvervangend rechter in de rechtbank van eerste aanleg te Luik, benoemd tot rechter in deze rechtbank.

Zij is gelijktijdig benoemd tot rechter in de rechtbanken van eerste aanleg te Verviers en te Hoei.

Zij is, vanaf de dag bedoeld in artikel 163 van de wet van 1 december 2013 betreffende de hervorming van de gerechtelijke arrondissementen en tot wijziging van het Gerechtelijk Wetboek met het oog op een grotere mobiliteit van de leden van de Rechterlijke Orde, zonder toepassing van artikel 287sexies van het Gerechtelijk Wetboek en zonder nieuwe eedaflegging benoemd tot rechter in de nieuwe rechtbank van eerste aanleg te Luik en neemt rang op de datum van haar eedaflegging als rechter in de rechtbank van eerste aanleg te Luik.

- is Mevr. Hermant S., licentiaat in de rechten...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT