29 APRIL 2008. - Koninklijk besluit houdende oprichting van een Ministerieel Comité voor de strijd tegen de fiscale en sociale fraude

ALBERT II, Koning der Belgen,

Aan allen die nu zijn en hierna wezen zullen, Onze Groet.

Gelet op artikel 37 van de Grondwet;

Op de voordracht van Onze Eerste Minister en op het advies van Onze in Raad vergaderde Ministers,

Hebben Wij besloten en besluiten Wij :

Artikel 1. In de schoot van de Regering wordt een Ministerieel ComitÈ voor de strijd tegen de fiscale en sociale fraude opgericht.

Art. 2. Het ComitÈ wordt voorgezeten door de Eerste Minister en bestaat bovendien uit de door Ons, bij in Ministerraad overlegd besluit, aangewezen Regeringsleden, waaronder tenminste de Regeringsleden die FinanciÎn, Sociale Zaken, Binnenlandse Zaken, Justitie, Werk, K.M.O.'s en Zelfstandigen, Economie, en de Coˆrdinatie van de fraudebestrijding binnen hun bevoegdheid hebben.

De Regeringsleden die geen deel uitmaken van het ComitÈ kunnen door de Eerste Minister worden uitgenodigd er aan deel te nemen voor het onderzoek van zaken die hen in het bijzonder aanbelangen.

Art. 3. Het ComitÈ stelt de algemene politiek inzake de strijd tegen de fiscale en sociale...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT