Besluit van de Waalse Regering houdende oprichting van een Dienst Affectatie van het Waalse Gewest. (Vertaling). (NOTA : Raadpleging van vroegere versies vanaf 10-12-2003 en tekstbijwerking tot 30-12-2005)., de 13 novembre 2003

Artikel 1. Er wordt bij de Waalse Regering een Dienst Affectatie opgericht. Hij staat onder rechtstreeks gezag van de Minister van Ambtenarenzaken.

Art. 2. De Dienst Affectatie heeft als opdrachten de wervingsreserves met betrekking tot de vergelijkende examens die door de SELOR worden georganiseerd voor de diensten van de Waalse Regering en de instellingen van openbaar nut die onder het Waals Gewest ressorteren, te beheren en de laureaten van de wervingsreserves aan te wijzen in de vacant verklaarde betrekkingen voor de diensten van de Waalse Regering en de instellingen van openbaar nut die onder het Waals Gewest ressorteren.

(In artikel LI.TIII.CII.2, eerste lid, van het besluit van de Waalse Regering houdende de Waalse Ambtenarencode dient onder SELOR de Dienst Affectatie van het Waalse Gewest te worden verstaan.)

Art. 3. De Dienst stelt om de drie maanden een activiteitenverslag op ten behoeve van de Minister van Ambtenarenzaken, waarin de werkzaamheden van de Dienst samenvattend omschreven worden.

De Minister van Ambtenarenzaken brengt elk kwartaal verslag uit aan de Waalse Regering over de stand van de werkzaamheden van de Dienst.

Art. 4. Het personeel van de Dienst omvat een directeur, een personeelslid van het niveau B, twee personeelsleden van het niveau C en twee personeelsleden van het niveau D die door de Waalse Regering aangewezen worden op de voordracht van de Minister van Ambtenarenzaken.

Om als directeur aangewezen te kunnen worden, dient de kandidaat te beschikken over een aangetoonde ervaring inzake werving in het Waalse Gewest.

Art. 5. Onder het gezag van de Minister van Ambtenarenzaken is de directeur belast met de uitvoering van de hem toevertrouwde opdrachten.

Er wordt delegatie verleend aan de directeur om de beslissingen te treffen met betrekking tot de opdrachten bepaald in artikel 2 en om de daarmee verband houdende stukken te ondertekenen.

Art. 6. De wedden van de personeelsleden aangewezen door de Waalse Regering gaan ten laste van de begroting van het Waalse Gewest.

Art. 7. De directeur krijgt de weddeschaal A4. Daarnaast krijgt hij een toelage die gelijk is aan de kabinetstoelage voor een adviseur bij artikel 13 van het besluit van de Waalse Regering van 26 mei 2000 betreffende de kabinetten van de Ministers van de Waalse Regering.

Het personeelslid van niveau B krijgt de weddeschaal B3, de personeelsleden van niveau C de weddeschaal C3 en de personeelsleden van niveau D de weddeschaal D3. Daarnaast krijgen zij een jaarlijkse...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT