Buitenlandse Dienst Ontheffingen functie en oppensioenstellingen Bij koninklijk besluit van 25 augustus 2010 wordt de heer Luc CARBONEZ ontheven uit zijn functie van Ambassadeur van België in het Kon

Buitenlandse Dienst

Ontheffingen functie en oppensioenstellingen

Bij koninklijk besluit van 25 augustus 2010 wordt de heer Luc CARBONEZ ontheven uit zijn functie van Ambassadeur van België in het Koninkrijk der Nederlanden alsook uit zijn functie van Consul-generaal van België in deze Staat, met standplaats te Den Haag.

Hij wordt gemachtigd aanspraak te maken op een rustpensioen vanaf 1 mei 2011 en gemachtigd de eretitel van Ambassadeur te voeren.

Bij koninklijk besluit van 10 oktober 2010 wordt de heer Guido COURTOIS ontheven uit zijn functie van Ambassadeur van België in Finland alsook uit zijn functie van Consul-generaal van België in deze Staat, met standplaats te Helsinki.

Hij wordt gemachtigd aanspraak te maken op een rustpensioen vanaf 1 juli 2011 en gemachtigd de eretitel van Ambassadeur te voeren.

Bij koninklijk besluit van 29 december 2010 wordt Ridder Marc de SCHOUTHEETE de TERVARENT ontheven uit zijn functie van Ambassadeur van België in de Republiek Kroatië alsook uit zijn functie van Consul-generaal van België in deze Staat en in Bosnië en Herzegovina, met standplaats te Zagreb.

Hij wordt gemachtigd aanspraak te maken op een rustpensioen vanaf 1 oktober 2011 en gemachtigd de eretitel van Ambassadeur te voeren.

Bij koninklijk besluit van 18 november 2010 wordt de heer Johan SWINNEN ontheven uit zijn functie van Ambassadeur van België in het Koninkrijk Spanje evenals uit zijn functie van Consul-generaal van België in het Prinsdom Andorra, met standplaats te Madrid.

Hij wordt toegelaten zijn rechten te doen gelden op een rustpensioen vanaf 1 september 2011 en gemachtigd de eretitel van Ambassadeur te voeren.

Oppensioenstellingen

Bij koninklijk besluit van 19 november 2010 wordt aan de heer Alain GENOT eervol ontslag uit zijn ambt verleend. Hij wordt toegelaten zijn rechten te doen gelden op een vervroegd rustpensioen vanaf 1 augustus 2011 en gemachtigd de eretitel van Ambassadeur te voeren.

Bij koninklijk besluit van 29 december 2010 wordt aan de heer Koenraad ROUVROY eervol ontslag uit zijn ambt verleend. Hij wordt gemachtigd aanspraak te maken op een rustpensioen vanaf 1 november 2011 en gemachtigd de eretitel van Ambassadeur te voeren.

Oppensioenstelling. - Verandering datum besluit

Bij koninklijk besluit van 19 januari 2011 wordt de heer Xavier DEMOULIN, ambtenaar van de eerste administratieve klasse van de carrière Buitenlandse Dienst, in dienst gehouden na de leeftijdsgrens van 65 jaar.

Bij hetzelfde koninklijk besluit...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT