Krijgsmacht. - Eervolle onderscheidingen Nationale Orden. - Oud-strijders Bij koninklijk besluit nr. 7779 van 18 november 2009, wordt de heer G. Wilkin gemachtigd als titularis van het Kruis van Offic

Krijgsmacht. - Eervolle onderscheidingen

Nationale Orden. - Oud-strijders

Bij koninklijk besluit nr. 7779 van 18 november 2009, wordt de heer G. Wilkin gemachtigd als titularis van het Kruis van Officier in de Kroonorde, op het lint het kenteken te hechten van twee gekruiste zwaarden met bovenop een staafje met de jaartallen « 40-45 » in :

Verguld

Hij zal op datum van 15 november 2009 rang in de Orde innemen.

Het ereteken verleend aan de oud-strijder van wie de naam voorkomt in dit besluit geeft geen recht op een rente.

Bij koninklijk besluit nr. 7780 van 18 november 2009, wordt de heer G. Dupont gemachtigd als titularis van het Kruis van Commandeur in de Kroonorde, op het lint het kenteken te hechten van twee gekruiste zwaarden met bovenop een staafje met de vermelding « Korea » in :

Zilver

Hij wordt gemachtigd, benevens het Kruis van Commandeur in de Kroonorde, het Kruis van Officier in de Kroonorde, het lint met dit kenteken versierd, te dragen.

Hij zal op datum van 15 november 2009 rang in de Orde innemen.

Het ereteken verleend aan de oud-strijder van wie de naam voorkomt in dit besluit geeft geen recht op een rente.

Bij koninklijk besluit nr. 7781 van 18 november 2009, wordt het Oorlogskruis 1940 met bronzen leeuw verleend aan de heer G. Dupont, oud-militair van de veldtocht van Korea als blijk van erkentelijkheid voor de diensten aan het land bewezen gedurende de veldtocht van Korea.

Bij koninklijk besluit nr. 7782 van 18 november 2009 :

De Medaille van de oorlogsvrijwilliger-strijder met zilveren staafje met...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT