Ministerieel besluit tot aanpassing van het bedrag van de bijdragen bedoeld in artikel 12 van het koninklijk besluit van 11 juni 1993 inzake de samenstelling, de organisatie, de werking en de onafhankelijkheid van de Cel voor financiële informatieverwerking., de 20 février 2001

Artikel 1. Het bedrag van de bijdragen bedoeld in artikel 12, § 2, van het koninklijk besluit van 11 juni 1993 inzake de samenstelling, de organisatie, de werking en de onafhankelijkheid van de Cel voor financiële informatieverwerking, wordt jaarlijks aangepast aan de evolutie van het indexcijfer van de consumptieprijzen.

Het bedrag van de bijdragen bedoeld in artikel 12, § 2, alinea 1 en alinea 2, 1° tot 3°, van voornoemd koninklijk besluit van 11 juni 1993 wordt aangepast overeenkomstig de volgende formule :

Het bedrag van de bijdragen bedoeld in artikel 12, § 2, alinea 2, 4° en 5°, van voornoemd koninklijk besluit van 11 juni 1993, wordt aangepast overeenkomstig de volgende formule :

In deze formules hebben de symbolen de volgende betekenis :

M n : het bedrag van de geïndexeerde bijdrage.

M l : het bedrag van de bijdrage bepaald in artikel 12, § 2, van voornoemd koninklijk besluit van 11 juni 1993.

I n : het indexcijfer van de consumptieprijzen van de maand januari van het jaar van ontvangst van de bijdrage.

Art. 2. Dit besluit treedt in werking op de dag waarop het in het Belgisch Staatsblad wordt bekendgemaakt.

Brussel, 20...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT