Omgeving Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij. - Personeel 1) Benoemingen in vast dienstverband Bij besluit van de administrateur-generaal van de Openbare Vlaamse

Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij. - Personeel

1) Benoemingen in vast dienstverband

Bij besluit van de administrateur-generaal van de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij van 1 december 2022 wordt Christof Delatter, met ingang van 29 september 2022 vastbenoemd in de graad van hoofdadviseur bij de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij.

2) Ontslagen

Bij besluit van de administrateur-generaal van de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij van 12 mei 2021 wordt de hoedanigheid van ambtenaar van Frank Verhoeven, deskundige bij de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij, met ingang van 12 mei 2021 beëindigd door ontslag.

Bij besluit van de administrateur-generaal van de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij van 12 mei 2021 wordt aan Hilde Spruyt, hoofdassistent bij de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij, met ingang van 1 juni 2021 eervol ontslag verleend uit het ambt. De betrokkene wordt ertoe gemachtigd met ingang van deze datum de eretitel van haar ambt te voeren.

Bij besluit van de administrateur-generaal van de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij van 6 mei 2021 wordt aan Dany Elen, hoofdtechnicus bij de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij, met ingang van 1 juni 2021 eervol ontslag verleend uit het ambt. De betrokkene wordt ertoe gemachtigd met ingang van deze datum de eretitel van zijn ambt te voeren.

Bij besluit van de administrateur-generaal van de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij van 10 november 2020 wordt aan Jozef Vervoort, hoofddeskundige bij de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij, met ingang van 1 juli 2021 eervol ontslag verleend uit het ambt. De betrokkene wordt ertoe gemachtigd met ingang van deze datum de eretitel van zijn ambt te voeren.

Bij besluit van de administrateur-generaal van de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij van 6 mei 2021 wordt aan Rita Alpaerts, medewerker bij de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij, met ingang van 1 augustus 2021 eervol ontslag verleend uit het ambt.

Bij besluit van de administrateur-generaal van de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij van 3 augustus 2021 wordt aan Nils Schnitzler, adjunct van de directeur bij de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij, met ingang van 1 september 2021 vrijwillig ontslag verleend uit het ambt.

Bij besluit van de administrateur-generaal van de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij van 31 mei 2021 wordt aan Marie-Anne Diricx, hoofdmedewerker bij de Openbare Vlaamse...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT