Omgeving Landinrichting Het besluit van 20 december 2019 van de Vlaamse minister van Justitie en Handhaving, Omgeving

Omgeving

Landinrichting

Het besluit van 20 december 2019 van de Vlaamse minister van Justitie en Handhaving, Omgeving, Energie en Toerisme houdende machtiging van de Vlaamse Landmaatschappij tot onteigening voor algemeen nut van onroerende goederen gelegen in de gemeente Sint-Genesius-Rode die bestemd zijn voor de uitvoering van het landinrichtingsplan "Molenbeekvallei" dat past in inrichtingsproject landinrichting "Rode-Dilbeek" van het planprogramma "Vlaamse Rand", bepaalt:

Artikel 1. Het aanvraagdossier is volledig en ontvankelijk.

Art. 2. Met het oog op de uitvoering van het landinrichtingsplan "Molenbeekvallei" dat voor wat betreft de maatregelen op het grondgebied van de gemeente Sint-Genesius-Rode past in het inrichtingsproject landinrichting "Rode Dilbeek" van het planprogramma "Vlaamse Rand", meer bepaald voor de maatregelen "6.1.8a Het herinrichten van de Schipvijver in functie van publieke ontsluiting, ecologie en beperkte waterberging", "6.1.8b Verwerving van de Schipvijver" en "6.1.8c Ontslibbing van de Schipvijver in functie van waterberging en ecologie" wordt de Vlaamse Landmaatschappij ertoe gemachtigd om over te gaan tot de onteigening voor algemeen nut van de volle eigendom van de onroerende goederen op het grondgebied van de gemeente Sint-Genesius-Rode, 1ste afd., gekend onder NIS-nummer (22004), sectie B, nrs. 23/L/deel, 37/B, 41/C, 42/C, 43/F/02, 43/R, 43/X en 43/Y, met een totale kadastrale oppervlakte van 2ha 65a 16ca, die in kleur zijn aangeduid op het onteigeningsplan en die zijn opgenomen in de onteigeningstabel, opgenomen in respectievelijk bijlage 2 en 1 die bij dit besluit zijn gevoegd.

Brussel, 20 december 2019.

De Vlaamse minister van Justitie en Handhaving, Omgeving, Energie en Toerisme,

Z. DEMIR

Bijlage 1. Onteigeningstabel voor de onteigening voor algemeen nut ter uitvoering van het landinrichtingsplan "Molenbeekvallei"

Gemeente - Afdeling Sectie Nummer Oppervlakte perceelTotaal Te onteigenenha a ca ha a caSint-Genesius-Rode, 1ste afd. B 23/L/deel 02ha 57a 00ca 00ha 14a 19caSint-Genesius-Rode, 1ste afd. B 37/B 00ha 02a 00ca 00ha 02a 00caSint-Genesius-Rode...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT