Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 5 mei 2004 is aan de heer Ollivier, A., op zijn verzoek, ontslag verleend uit zijn ambt van referendaris binnen het rechtsgebied van het hof van beroep te

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 5 mei 2004 is aan de heer Ollivier, A., op zijn verzoek, ontslag verleend uit zijn ambt van referendaris binnen het rechtsgebied van het hof van beroep te Brussel.

Dit besluit heeft uitwerking met ingang van 23 maart 2004.

Bij koninklijk besluit van 5 mei 2004 is benoemd tot griffier bij de politierechtbank te Mechelen, Mevr. Sels, I., eerstaanwezend adjunct-griffier bij deze rechtbank.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging.

Bij koninklijk besluit van 28 april 2004 is benoemd tot secretaris bij het parket van het arbeidshof te Brussel, Mevr. Franck, J., secretaris bij het parket van de procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te Brussel.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging.

Bij koninklijke besluiten van 5 mei 2004 zijn benoemd tot :

- eerstaanwezend adjunct-secretaris bij het parket van de procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te Antwerpen, Mevr. De Bock, A., adjunct-secretaris bij dit parket.

Dit besluit heeft uitwerking met ingang van 1 februari 2004;

- hoofdsecretaris van het parket van de procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te Brugge, de heer Beuckels, J., secretaris bij dit parket.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging welke niet kan geschieden vóór 1 juni 2004;

- voorlopig benoemd adjunct-secretaris bij het parket van de procureur des Konings bij de rechtbank van eerste...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT