Besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap tot vaststelling van de offerteaanvraag voor de toewijzing van de radiofrequenties voor de uitzending van analoge klankradio-omroepdiensten via terrestrische radiogolven (VERTALING)., de 31 mars 2004

Artikel 1. Overeenkomstig artikel 104 van het decreet van 27 februari 2003 betreffende de radio-omroep, publiceert de Regering een offerteaanvraag in het Belgisch Staatsblad voor de toewijzing van de radiofrequenties voor de uitzending van analoge klankradio-omroepdiensten.

De offerteaanvraag bevat de volgende elementen:

  1. de lijst van de aan de dienstenuitgevers toe te kennen radiofrequenties, samen met hun technische kenmerken. De lijst bepaalt de radiofrequenties die aan de onafhankelijke radio's kunnen worden toegekend en de radiofrequenties die aan de netwerkradio's kunnen worden toegekend, zoals bepaald in bijlage 1 van dit besluit;

  2. de lijst van voorwaarden zoals bepaald in bijlage 2 van dit besluit.

Art. 2. Dit besluit treedt in werking de dag waarop het in het Belgisch Staatsblad wordt bekendgemaakt.

Art. 3. De Minister tot wiens bevoegdheid de audiovisuele sector behoort, wordt belast met de uitvoering van dit besluit.

Gedaan te Brussel, 31 maart 2004.

Vanwege de Regering van de Franse Gemeenschap :

De Minister van Kunsten en Letteren en de Audiovisuele Sector,

BIJLAGE.

Art. N. Bijlagen niet vertaald, zie Franse versie.

Aanhef

De Regering van de Franse Gemeenschap,

Gelet op het decreet van 20 december 2001 tot vaststelling van het initieel referentierooster van de Franse Gemeenschap voor de klankradio-omroep in frequentiemodulatie op de band 87.5 - 108 MHz en tot wijziging van het decreet van 24 juli 1997 betreffende de Hoge Raad voor de Audiovisuele Sector en de private diensten voor klankradio-omroep van de Franse Gemeenschap;

Gelet op het decreet van 27 februari 2003 betreffende...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT