Besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap tot vaststelling van de offerteaanvraag voor de toewijzing van radiofrequenties voor de uitzending van klankradio-omroepdiensten via analoge terrestrische radiogolven, de 21 octobre 2010

Artikel 1. Overeenkomstig artikel 105 van het decreet betreffende de audiovisuele mediadiensten, gecoördineerd op 26 maart 2009, publiceert de Regering een offerteaanvraag in het Belgisch Staatsblad voor de toewijzing van radiofrequenties voor de analoge klankradio-omroep.

De offerteaanvraag bevat de volgende elementen :

- in bijlage 1, de lijst van de aan de dienstenuitgevers toe te kennen radiofrequenties. De lijst bepaalt de radiofrequenties die aan de onafhankelijke radio's kunnen worden toegekend.

- in bijlage 2, de lijst van voorwaarden voor onafhankelijke radio's.

- in bijlage 3, het formulier voor vergunningsaanvraag : dienstenuitgever van klankradio-omroep op het gebied van onafhankelijke radio's.

Art. 2. Onder voorbehoud van de inachtneming van artikel 17 van de akte houdende de lijst van voorwaarden door de dienstenuitgevers van onafhankelijke radio's, verhelpt de Hoge Raad voor de audiovisuele sector het mogelijke gebrek aan één of meer radiofrequentie(s) die ondoeltreffend zijn geworden door de toewijzing van één of meer radiofrequentie(s).

Daarbij krijgt de betrokken dienstenuitgever, rekening houdend met zijn beschikbare spectrale en technische mogelijkheden, een toewijzing die, voor zover mogelijk, de toewijzing vervangt van deze waarvoor hij een vergunning heeft gekregen, in termen van vestigingsplaats, zendgebied en/of luisterkwaliteit.

De toewijzing van vervangende radiofrequenties zal gebeuren na de technische validatie van deze radiofrequenties door de bevoegde diensten van de Regering van de Franse Gemeenschap.

De vervanging van radiofrequenties moet vermeld worden in een aanhangsel bij het vergunningsbewijs van de dienstenuitgever.

Art. 3. Dit besluit treedt in werking de dag waarop het in het Belgisch Staatsblad wordt bekendgemaakt.

Art. 4. De Minister van Audiovisuele Sector wordt belast met de uitvoering van dit besluit.

Brussel, 21 oktober 2010.

De Minister van Cultuur, Audiovisuele Sector, Gezondheid en Gelijke Kansen,

Mevr. F. LAANAN

BIJLAGEN.

Art. N.

(Bijlagen niet vertaald, zie Franse versie)

Aanhef

De Regering van de Franse Gemeenschap,

Gelet op het decreet van 20 december 2001 tot vaststelling van het initieel referentierooster van de Franse Gemeenschap voor de klankradio-omroep in frequentiemodulatie op de band 87.5-108 MHz en tot wijziging van het decreet van 24 juli 1997 betreffende de Hoge Raad voor de Audiovisuele Sector en de private diensten voor klankradio-omroep van de Franse Gemeenschap;

Gelet op...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT