14 NOVEMBER 2013. - Erkenning Centrum voor Algemeen Welzijnswerk

Bij besluit van de secretaris-generaal van het departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin van 14 november 2013 wordt het volgende bepaald:

Artikel 1. Het Centrum voor Algemeen Welzijnswerk Metropool te Antwerpen wordt met ingang van 1 september 2013 extra erkend voor 0,7 voltijdse equivalent voor het realiseren van de doelstellingen betreffende de verruiming van het begeleid zelfstandig wonen voor personen met een handicap.

Art. 2. Conform artikel 9 van het besluit van de Vlaamse Regering van 12 oktober 2001 ter uitvoering van het decreet van 19 december 1997 betreffende het algemeen welzijnswerk, wordt het minimumaantal personeelsleden voor wie de erkenning geldt, bepaald op 93,23 voltijdse equivalenten.

Art. 3. De personeelsleden voor wie de erkenning geldt, moeten als volgt worden ingezet:

- algemene opdrachten: 81,23 voltijdse equivalenten;

- sociale hulp- en dienstverlening aan gedetineerden en hun naastbestaanden met het oog op hun sociale reïntegratie: 12 voltijdse equivalenten.

Als het centrum tijdelijk of definitief wenst af te wijken van de personeelsinzet, vermeld in...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT