Notariaat Bij ministeriële besluiten van 4 mei 2023, - is het ministerieel besluit van 8 maart 2023 tot stopzetting van de associatie 'VAN HALTEREN' ingetrokken. Er is

Notariaat

Bij ministeriële besluiten van 4 mei 2023,

- is het ministerieel besluit van 8 maart 2023 tot stopzetting van de associatie "VAN HALTEREN" ingetrokken.

Er is, op eigen verzoek van mevr. Petein F., een einde gesteld aan haar affectatie in de associatie "VAN HALTEREN", ter standplaats Brussel (grondgebied van het vierde kanton), en aan haar aanstelling in de hoedanigheid van geassocieerd notaris ter standplaats Brussel (grondgebied van het vierde kanton).

Dit besluit heeft uitwerking met ingang van 18 januari 2023.

- is het ministerieel besluit van 8 maart 2023 tot stopzetting van de associatie "ACT & LEX" ingetrokken.

Er is, op eigen verzoek van de heer Le Roux Ch., een einde gesteld aan zijn affectatie in de associatie "ACT & LEX", ter standplaats Schaarbeek (grondgebied van het tweede kanton), en aan haar aanstelling in de hoedanigheid van geassocieerd notaris ter standplaats Schaarbeek (grondgebied van het tweede kanton).

Dit besluit heeft uitwerking met ingang van 31 maart 2023.

Bij ministeriële besluiten van 5 mei 2023,

- dat in werking treedt op 1 mei 2023, is het verzoek tot associatie van de heer De Vil Y., notaris ter standplaats Antwerpen (grondgebied van het vierde kanton), en van mevr. Cupers T., kandidaat-notaris, om de associatie "Yves De Vil & Tanja Cupers", ter standplaats Antwerpen (grondgebied van het vierde kanton) te vormen, goedgekeurd.

Mevr. Cupers T. is aangesteld als geassocieerd notaris ter standplaats Antwerpen (grondgebied van het vierde kanton).

- is het verzoek van de heer De Ruyver O., notaris ter standplaats Liedekerke, en van de heer Wuyts R., kandidaat-notaris, tot aanstelling van deze laatste als toegevoegd notaris in het betrokken kantoor, ter standplaats Liedekerke, goedgekeurd.

De heer Wuyts R. is aangesteld als toegevoegd notaris ter standplaats Liedekerke.

Dit besluit treedt in werking op de dag van de eedaflegging van de heer Wuyts R. als toegevoegd notaris ter standplaats Liedekerke.

- dat in werking treedt op 1 juli 2023...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT