Notariaat Bij ministeriële besluiten van 22 april 2022, - Is het verzoek van de heren le Maire B. en le Maire T.

Notariaat

Bij ministeriële besluiten van 22 april 2022,

- Is het verzoek van de heren le Maire B. en le Maire T., geassocieerde notarissen ter standplaats Brussel (grondgebied van het eerste kanton) en van mevr. le Maire F., kandidaat-notaris in de associatie "Notarissen le Maire Brussel", ter standplaats Brussel (grondgebied van het eerste kanton) tot uitbreiding van de notarisassociatie, goedgekeurd.

Mevr. le Maire F. is aangesteld als geassocieerd notaris ter standplaats Brussel (grondgebied van het eerste kanton).

Dit besluit treedt in werking op datum van de eedaflegging van mevr. le Maire F. als geassocieerd notaris ter standplaats Brussel (grondgebied van het eerste kanton).

- is het verzoek tot associatie van de heer Barnich L., notaris ter standplaats Ath, en van de heer Ducarme Q., kandidaat-notaris, om de associatie "Laurent Barnich & Quentin Ducarme", ter standplaats Ath te vormen, goedgekeurd.

De heer Ducarme Q. is aangesteld als geassocieerd notaris ter standplaats Ath.

Dit besluit treedt in werking op datum van de eedaflegging van de heer Ducarme Q. als geassocieerd notaris ter standplaats Ath.

- dat uitwerking heeft op 31 mei 2022, is er akte genomen van het vertrek, in onderlinge...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT