Notariaat Bij ministeriële besluiten van 1 februari 2022

Notariaat

Bij ministeriële besluiten van 1 februari 2022,

- is het verzoek tot uitbreiding van de associatie "Dirk Couturier & Nicky De Smet" ter standplaats Antwerpen (grondgebied van het zevende kanton) van de heren Couturier D. en De Smet N., notarissen ter standplaats Antwerpen (grondgebied van het zevende kanton), met mevr. Pattyn E., kandidaat-notaris, om de associatie "LIBRIS Notarissen", ter standplaats Antwerpen (grondgebied van het zevende kanton) te vormen, goedgekeurd.

Mevr. Pattyn E. is aangesteld als geassocieerd notaris ter standplaats (Antwerpen (grondgebied van het zevende kanton).

Dit besluit treedt in werking op datum van de eedaflegging van mevr. Pattyn E. als geassocieerd notaris ter standplaats Antwerpen (grondgebied van het zevende kanton).

- is het verzoek tot associatie van mevr. Vrolix M., notaris ter standplaats Hasselt (grondgebied van het eerste kanton), en van mevr. Vanuytrecht J., kandidaat-notaris, om de associatie "VROLIX & VANUYTRECHT", ter standplaats Hasselt (grondgebied van het eerste kanton) te vormen, goedgekeurd.

Mevr. Vanuytrecht J. is aangesteld als geassocieerd notaris ter standplaats Hasselt (grondgebied van het eerste kanton).

Dit besluit treedt in werking op datum van de eedaflegging van mevr. Vanuytrecht J. als geassocieerd notaris ter standplaats Hasselt (grondgebied van het eerste kanton).

- is mevr. Claessens A. aangewezen tot plaatsvervangend lid in de hoedanigheid van kandidaat-notaris van het adviescomité van notarissen voor de provincie Luik, voor een termijn van één jaar met ingang van 13 januari 2022.

- is de heer Watticant Th.. aangewezen tot plaatsvervangend lid in de hoedanigheid van kandidaat-notaris van het adviescomité van notarissen voor de provincie Luxemburg, voor een termijn van één jaar met ingang van 10 november 2021.

- zijn aangewezen voor een termijn van een jaar met ingang van 2 september 2021 in de hoedanigheid van lid kandidaat-notaris van het adviescomité van notarissen voor de provincie Henegouwen:

• als effectief lid : mevr. Dejockheere C.,

• als plaatsvervangend lid: mevr. Jacques E.,

Bij ministeriële besluiten van 8 februari 2022,

- is het verzoek tot associatie van de heer Brusselmans D., notaris ter standplaats Sint-Agatha-Berchem, en van mevr. Parent Ch., kandidaat-notaris, om de associatie "BRUSSELMANS & PARENT", ter standplaats Sint-Agatha-Berchem te vormen, goedgekeurd.

Mevr. Parent Ch. is aangesteld als geassocieerd notaris ter standplaats...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT