Notariaat Bij ministeriële besluiten van 4 januari 2017 : - is aangewezen voor een termijn van één jaar in hoedanigheid van lid kandidaat-notaris van het adviescomité van notarissen voor de

Notariaat

Bij ministeriële besluiten van 4 januari 2017 :

- is aangewezen voor een termijn van één jaar in hoedanigheid van lid kandidaat-notaris van het adviescomité van notarissen voor de provincie Antwerpen voor de duur van één jaar :

Mevr. Saelens M., als plaatsvervangend lid.

- zijn aangewezen voor een termijn van één jaar met ingang op 17 september 2016 in hoedanigheid van lid kandidaat-notaris van het adviescomité van notarissen voor de provincie Limburg :

Mevr. Reynders I., als effectief lid;

Mevr. Schotsmans L., als plaatsvervangend lid.

- is een einde gesteld aan de aanwijzing van Mevr. Piret E., in de hoedanigheid van lid kandidaat-notaris van het adviescomité van notarissen van Brussel-Hoofdstad als plaatsvervangend lid.

- is de heer Chaffart F., aangewezen voor een termijn eindigend op 16 april 2017 in de hoedanigheid van lid kandidaat-notaris van het adviescomité van notarissen van Brussel-Hoofdstad als plaatsvervangend lid.

- is een einde gesteld aan de aanwijzing, in de hoedanigheid van lid kandidaat-notaris van het adviescomité van notarissen voor de provincie Waals-Brabant :

de heer De Ruyver F., als effectief lid de avond voor de datum van de publicatie in het Belgisch Staatsblad.

- zijn aangewezen voor een termijn van één jaar, in hoedanigheid van...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT