Notariaat Bij ministeriële besluiten van 6 december 2016 : - is het verzoek tot associatie van de heer Verlinden, G., notaris ter standplaats Heusden-Zolder, en van Mevr. Jaspers, T.

Notariaat

Bij ministeriële besluiten van 6 december 2016 :

- is het verzoek tot associatie van de heer Verlinden, G., notaris ter standplaats Heusden-Zolder, en van Mevr. Jaspers, T., kandidaat-notaris, om de associatie "Verlinden & Jaspers, notarisvennootschap", ter standplaats Heusden-Zolder te vormen, goedgekeurd.

Mevr. Jaspers T., is aangesteld als geassocieerd notaris ter standplaats Heusden-Zolder.

- is het verzoek tot associatie van de heren Caeymaex, G., en Palsterman, O., geassocieerde notarissen ter standplaats Brussel (grondgebied van het vierde kanton) en van de heer Van Boxstael, J.-L., kandidaat-notaris, om de associatie "Guy Caeymaex, Oliver Palsterman & Jean-Louis Van Boxstael", ter standplaats Brussel (grondgebied van het vierde kanton), te vormen, goedgekeurd.

De heer Van Boxstael, J.-L., is aangesteld als geassocieerd notaris ter standplaats Brussel (grondgebied van het vierde kanton).

- is het verzoek tot associatie van de heer Meert H., notaris ter standplaats Sint-Niklaas (grondgebied van het eerste kanton), en van Mevr. D'hoore, A., kandidaat-notaris, om de associatie "Meert & D'hoore", ter standplaats Sint-Niklaas (grondgebied van het eerste kanton) te vormen, goedgekeurd.

Mevr. D'hoore, A., is aangesteld als...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT