Notariaat Bij koninklijk besluit van 20 februari 2017, dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging van zijn opvolger, is aan de heer Dupuis E., op zijn verzoek

Notariaat

Bij koninklijk besluit van 20 februari 2017, dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging van zijn opvolger, is aan de heer Dupuis E., op zijn verzoek, ontslag verleend uit zijn ambt van notaris ter standplaats La Louvière.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 26 april 2017, dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging van haar opvolger, is aan mevr. Devos S., eervol ontslag verleend uit haar ambt van notaris ter standplaats Brussel (grondgebied van het eerste kanton).

Bij koninklijke besluiten van 21 november 2017,

- dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging, welke dient te gebeuren binnen de twee maanden te rekenen vanaf heden, is de heer Penne K., licentiaat in de rechten, kandidaat-notaris, benoemd tot notaris in het gerechtelijk arrondissement Brussel.

De standplaats is gevestigd te Brussel (grondgebied van het eerste kanton).

- dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging, is de heer Ghys F., licentiaat in de rechten, geassocieerd notaris ter standplaats Kluisbergen, benoemd tot notarisin het gerechtelijk arrondissement Oost-Vlaanderen.

De standplaats is gevestigd te Kluisbergen.

- dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging, welke dient te gebeuren binnen te twee maanden te rekenen vanaf heden, is de heer Dupuis S., licentiaat in de rechten, geassocieerd notaris, benoemd tot notaris in het gerechtelijk arrondissement Henegouwen.

De standplaats is gevestigd te La Louvière.

Bij ministeriële besluiten van 24 november 2017,

- is het verzoek tot associatie van de heer Van Nuffel M., notaris ter standplaats Antwerpen en van de heer Siffert G., kandidaat-notaris, om de associatie " VAN NUFFEL & SIFFERT" ter standplaats Antwerpen (grondgebied van het zesde kanton) te vormen, goedgekeurd.

De heer Siffert G...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT