Notariaat Bij koninklijk besluit van 11 september 2015, dat in werking is getreden op 28 oktober 2016, is aan de heer Depuyt, F., op zijn verzoek

Notariaat

Bij koninklijk besluit van 11 september 2015, dat in werking is getreden op 28 oktober 2016, is aan de heer Depuyt, F., op zijn verzoek, ontslag verleend uit zijn ambt van geassocieerd notaris ter standplaats Sint-Jans-Molenbeek.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 6 november 2016, dat uitwerking heeft op 17 oktober 2016, is aan Mevr. Lahaye, J., ontslag verleend uit haar ambt van notaris ter standplaats Beyne-Heusay.

Het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren.

Bij ministeriele besluiten van 16 november 2016 :

- is het verzoek tot associatie van de heer De Ruydts, E., notaris ter standplaats Vorst, en van de heer De Ruydts, Q., kandidaat-notaris, om de associatie "Edouard De Ruydts & Quentin De Ruydts", ter standplaats Vorst te vormen, goedgekeurd.

De heer De Ruydts, Q., is aangesteld als geassocieerd notaris ter standplaats Vorst.

- is het verzoek tot associatie van de heer Vanhalewyn, Q., notaris ter standplaats Kraainem, en van Mevr. Flamant, L., kandidaat-notaris, om de associatie "VANHALEWYN & FLAMANT", ter standplaats Kraainem, te vormen, goedgekeurd.

Mevr. Flamant, L., is aangesteld als geassocieerd notaris ter standplaats Kraainem.

- is op verzoek van Mevr. Grauls, M., een einde gesteld aan haar aanstelling als geassocieerd notaris ter standplaats Aarschot en treedt zij uit de associatie "Geerinckx, Grauls en Callewaert", ter standplaats Aarschot, met uitwerking op datum van 30 september 2016.

De associatie "Geerinckx, Grauls en Callewaert" ter standplaats Aarschot, is gewijzigd naar de associatie "Geerinckx & Callewaert", ter standplaats Aarschot, met uitwerking op datum van 1 oktober 2016.

- is het verzoek tot uitbreiding van de associatie « Hugo Tack en Catherine De Moor » ter standplaats Sint-Niklaas (grondgebied van het eerste kanton) met Mevr. Tack, V., kandidaat-notaris, om de associatie "Tack & De Moor - notarisvennootschap", ter standplaats Sint-Niklaas (grondgebied van het eerste kanton) te vormen, goedgekeurd.

Mevr. Tack, V., is aangesteld als geassocieerd notaris ter standplaats Sint-Niklaas...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT