Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen Te begeven betrekkingen (m/v) 1. Vacante betrekkingen 1.1. Twee betrekkingen van wetenschappelijk personeelslid zijn te begeven bij het Koninklij

Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen

Te begeven betrekkingen (m/v)

  1. Vacante betrekkingen

    1.1. Twee betrekkingen van wetenschappelijk personeelslid zijn te begeven bij het Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen :

    - het gaat om aanwervingen als voltijds statutair personeelslid;

    - de kandidaten (m/v) moeten Belg zijn of burger van een andere lidstaat van de Europese Economische Ruimte;

    - de kandidaten (m/v) dienen uiterlijk op 16 april 2008 de vereiste diploma's te hebben behaald

    1.2. Arbeidsplaats - Taalregime.

    Deze betrekkingen zullen worden uitgeoefend in het Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen (Vautierstraat 29, 1000 Brussel) en zijn toegankelijk voor kandidaten (m/v) die kunnen worden ingedeeld bij de Nederlandse of de Franse taalrol.

  2. Functiecontext.

    Het Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen (KBIN) is een wetenschappelijke instelling van de Belgische Federale Overheid.

    Het maakt deel uit van de Programmatorische Federale Overheidsdienst (POD) Wetenschapsbeleid.

    Het ontwikkelt belangrijke onderzoeksactiviteiten op het gebied van natuurwetenschappen, in hoofdzaak gericht op evolutie, diversiteit en ecosystemen. Het beheert de nationale verzamelingen en breidt die uit. Het voert opdrachten uit in verband met dienstverlening aan overheidsnstellingen, onder andere voor het toepassen van gewestelijke, federale en internationale verdragen en wetgeving. Via het Museum voor Natuurwetenschappen vult het een missie in van sensibilisering op gebied van natuurwetenschappen en milieubescherming.

  3. Functie-inhoud - Profiel (vereiste speciale wetenschappelijke geschiktheden).

    3.1. Een wetenschappelijk medewerker (m/v) voor de Afdeling 7 "Zoetwaterbiologie".

    3.1.1. Functie-inhoud.

    De afdeling Zoetwaterbiologie is vooral georiÎnteerd op taxonomisch en ecologisch onderzoek van de zoetwaterfauna in het kader van evolutie en soortvorming. Hierbij gaat veel aandacht naar ecologische strategieÎn binnen de bestudeerde taxa van invertebraten.

    Van de kandidaat wordt verwacht dat hij/zij de afdeling complementair ondersteunt door een moleculair genetische luik in het onderzoek te verankeren, met oog voor de meest recente ontwikkelingen. Er wordt eveneens verwacht dat nieuwe domeinen kunnen worden aangesneden. Ontwikkelingen waarbij de bestaande verzamelingen van het KBIN zijn betrokken zouden ten zeerste gewaardeerd worden.

    3.1.2. Uw profiel (vereiste speciale wetenschappelijke geschiktheden).

    ...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT