Departement Leefmilieu en Infrastructuur Oprichting en benoeming van de leden van het natuurinrichtingsprojectcomité voor het natuurinrichtingsproject Buitengoor - Meergoor Bij besluit van de Vlaamse

Oprichting en benoeming van de leden van het natuurinrichtingsprojectcomité voor het natuurinrichtingsproject Buitengoor - Meergoor

Bij besluit van de Vlaamse minister van Leefmilieu en Landbouw van 20 februari 2001 wordt het volgende bepaald :

Artikel 1. Er wordt een natuurinrichtingsprojectcomité opgericht voor het natuurinrichtingsproject Buitengoor - Meergoor waarvan de samenstelling is geregeld in de artikelen 2 tot en met 7 van dit besluit.

Art. 2. De heer Mario De Block, adjunct van de directeur bij de afdeling Natuur van de Administratie Milieu-, Natuur-, Land- en Waterbeheer van het ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, wordt benoemd tot voorzitter van het natuurinrichtingsprojectcomité voor het natuurinrichtingsproject Buitengoor Meergoor.

Art. 3. De heer Erik Verhaert, adjunct van de directeur bij de Vlaamse Landmaatschappij, wordt benoemd tot secretaris van het natuurinrichtingsprojectcomité voor het natuurinrichtingsproject Buitengoor - Meergoor.

Art. 4. Worden benoemd tot effectieve leden van het natuurinrichtingsprojectcomité voor het natuurinrichtingsproject Buitengoor - Meergoor :

  1. voor de afdeling Natuur van de Administratie Milieu-, Natuur-, Land- en Waterbeheer van het ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, voorgedragen door de Vlaamse minister van Leefmilieu en Landbouw :

    - Mevr. Hildegarde Quintens, deskundige bij de afdeling Natuur;

  2. voor de afdeling Bos en Groen van de Administratie Milieu-, Natuur-, Land- en Waterbeheer van het ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, voorgedragen door de Vlaamse minister van Leefmilieu en Landbouw :

    - de heer Kris Rombouts, boswachter bij de afdeling Bos en Groen;

  3. voor de afdeling Water van de Administratie Milieu-, Natuur-, Land- en Waterbeheer van het ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, voorgedragen door de Vlaamse minister van Leefmilieu en Landbouw :

    - Mevr. Lieve Van Staeyen, deskundige bij afdeling Water;

  4. voor de afdeling Monumenten en Landschappen van de Administratie Ruimtelijke Ordening, Huisvesting en Monumenten en Landschappen van het ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, voorgedragen door de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Sport :

    - de heer Ludo Meesters, ambtenaar bij de afdeling Monumenten en Landschappen;

  5. voor de afdeling Maas en Albertkanaal van de Administratie Waterwegen en Zeewezen van het ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, voorgedragen door de Vlaamse minister van Mobiliteit, Openbare Werken en Energie :

    - de...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT