Leefmilieu, Natuur en Energie Benoeming van de voorzitter en de leden van de raad van bestuur van de Vlaamse Landmaatschappij Bij besluit van de Vlaamse Regering van 26 februari 2010

Benoeming van de voorzitter en de leden van de raad van bestuur van de Vlaamse Landmaatschappij

Bij besluit van de Vlaamse Regering van 26 februari 2010 wordt het volgende bepaald :

Artikel 1. Het aantal leden van de raad van bestuur van de Vlaamse Landmaatschappij, waaronder de voorzitter en de vice-voorzitter, wordt vastgesteld op 17.

Art. 2. De volgende personen worden aangesteld tot lid van de raad van bestuur van de Vlaamse Landmaatschappij, ingaande op datum van de vergadering van de raad van bestuur die volgt op de algemene vergadering van aandeelhouders van 2010 :

  1. Mevr. Daphne Demu;

  2. Mevr. Brenda Bussche;

  3. Mevr. Marleen Evenepoel;

  4. Mevr. Annick Willems;

  5. de heer Herman Herpelinck;

  6. de heer Jan Strynckx;

  7. de heer Karel Vlassak;

  8. de heer Paul Van Snick;

  9. de heer Jan Schaerlaekens;

  10. de heer Rudy Gotzen;

  11. de heer Huub Broers;

  12. de heer Erik Vanderheiden.

    Art. 3. De volgende personen worden aangesteld tot lid van de raad van bestuur van de Vlaamse Landmaatschappij, ingaande op datum van de vergadering van de raad van bestuur die volgt op de algemene vergadering van aandeelhouders van 2010 :

  13. Mevr. Annie Desmedt, wonende Heike 1 te 2322 Minderhout, op voordracht van de provincie Antwerpen;

  14. de heer Danny Deneuker, wonende Groenendaalstraat 4A te 3840 Borgloon, op voordracht van de provincie Limburg;

  15. de heer Dirk Otte, wonende Kruishoutemsesteenweg 199 te 9750 Zingem, op voordracht van de provincie Oost-Vlaanderen;

  16. Mevr. Monique Swinnen, wonende Oudebaan 59 te 3202 Rillaar, op voordracht van de provincie Vlaams-Brabant;

  17. de heer Jurgen Vanlerberghe, wonende Ieperstraat 29 te 8970 Poperinge, op voordracht van de provincie West-Vlaanderen.

    Art. 4. Onder de leden van de raad van bestuur wordt de heer Karel Vlassak benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur van de Vlaamse Landmaatschappij.

    Onder de leden van de raad van bestuur wordt Rudy Gotzen benoemd tot vice-voorzitter van de raad van bestuur van de Vlaamse Landmaatschappij.

    Art. 5. Op voordracht van de minister, bevoegd voor het leefmilieu, de landinrichting en het nutriëntenbeheer, wordt de heer Frans Cornelis, wonende Rode-Kruisstraat 27 te 9900 Eeklo, aangesteld als regeringsafgevaardigde bij de Vlaamse Landmaatschappij.

    Art. 6. De heer Koenraad De Bock, wonende Lindendries 35 te 1730 Asse, wordt aangesteld als regeringsafgevaardigde bij de Vlaamse Landmaatschappij.

    De heer Koenraad De Bock oefent tevens de...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT