Rechterlijke Orde Bij koninklijke besluiten van 8 februari 2011 zijn benoemd tot : griffier bij het vredegerecht van het tweede kanton Namen, Mevr. Gérard, C., griffier bij de arbeidsrechtbank te Nijv

Rechterlijke Orde

Bij koninklijke besluiten van 8 februari 2011 zijn benoemd tot :

griffier bij het vredegerecht van het tweede kanton Namen, Mevr. Gérard, C., griffier bij de arbeidsrechtbank te Nijvel.

Dit besluit treedt in werking de eerste dag van de maand volgend op de bekendmaking in het Belgisch Staatsblad ;

voorlopig benoemd griffier bij de politierechtbank te Gent, Mevr. De Coen, F., medewerker op arbeidsovereenkomst bij het parket van de procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te Gent.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging;

secretaris bij het arbeidshof te Gent, Mevr. Boonen, E., assistent bij de griffie van het vredegerecht van het kanton Deinze.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging;

secretaris bij het parket van de procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te Namen, de heer Baye, E., secretaris bij het parket van de procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te Nijvel.

Dit besluit treedt in werking de eerste dag van de maand volgend op de bekendmaking in het Belgisch Staatsblad.

Bij ministerieel besluit van 28 februari 2011, is een einde gesteld aan de opdracht tot hoofdgriffier in de vakklasse A2 van het vredegerecht van het vijfde kanton Brussel, van de heer Vandyck, L., hoofdgriffier in de vakklasse A2 van het vredegerecht van het eerste kanton Anderlecht.

Dit besluit heeft uitwerking met ingang van 17 januari 2011.

Bij ministerieel besluit van 31 januari 2011, is aan Mevr. Van Hoeck, A., assistent bij de griffie van de politierechtbank van Gent, opdracht gegeven om tijdelijk het ambt van griffier bij deze rechtbank te vervullen.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging.

Bij ministeriële besluiten van 24 februari 2011 :

is aan Mevr. Decottignies, A., medewerker op arbeidsovereenkomst bij de griffie van het Hof van Cassatie, opdracht gegeven om tijdelijk het ambt van griffier bij dit Hof te vervullen.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging;

is aan de heer De Crom, B., assistent bij de griffie van het hof van beroep te Antwerpen, opdracht gegeven om tijdelijk het ambt van griffier bij dit Hof te vervullen.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging.

Bij ministeriële...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT