Jobpunt Vlaanderen coördineert de aanwerving van een adviseur Milieudienst voor de stad Gent Meer dan 4 800 gemotiveerde mannen en vrouwen : zoveel personen stelt de stad Gent tewerk om haar beleid t

Jobpunt Vlaanderen coˆrdineert de aanwerving van een adviseur Milieudienst voor de stad Gent

Meer dan 4 800 gemotiveerde mannen en vrouwen : zoveel personen stelt de stad Gent tewerk om haar beleid te vertalen naar een optimale dienstverlening voor alle Gentenaars. Hierbij staan klantvriendelijkheid en resultaatgerichtheid centraal. Wilt u deel uitmaken van dit dynamische en gedreven team? Dat kan. De stad Gent organiseert een vergelijkend examen voor overheidspersoneel voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van adviseur (m/v) :

U streeft naar een kwaliteitsvolle omgeving bij de ontwikkeling van een duurzaam Gent ?

Adviseur Milieudienst m/v

In statutair dienstverband bij de Milieudienst, niveau A

Departement Milieu, Groen en Gezondheid

Uw functie :

Als adviseur (m/v) binnen de Milieudienst geeft u enerzijds leiding aan administratieve en technische medewerkers, en vervult u anderzijds een ondersteunende en raadgevende functie. De Milieudienst van de stad Gent staat in voor het realiseren van een kwaliteitsvolle leefomgeving bij de ontwikkeling van een duurzame stad. Samen met de directeur-manager organiseert u en volgt u de werking van de dienst op, en dit zowel op inhoudelijk, methodisch, organisatorisch als financieel vlak. Dit houdt ook in dat u de dagelijkse werking van uw team van rechtstreekse medewerkers coˆrdineert. U staat hen bij op inhoudelijk vlak en verwerkt zelf de complexe dossiers. U geeft leiding aan uw team, coacht en motiveert hen volgens de principes van het personeelsbeleid van de stad Gent. Daarnaast geeft u adviezen aangaande de materies die tot uw bevoegdheid behoren, en dit op structurele en adhocbasis. U werkt mee aan dienst- en departementsoverschrijdende projecten en kunt ook instaan voor het leiden van dergelijke projecten. U neemt deel aan directie-overleg en werkt mee aan het bepalen en bereiken van de doelstellingen van de dienst en het departement.

Voor meer inlichtingen over de functie-inhoud kunt u contact opnemen met Katleen Straetmans, directeur-manager, op het nummer 09-268 23 00.

Voorwaarden :

ï U bent in het bezit van een masterdiploma rechten.

ï U bent tewerkgesteld bij een overheid in een graad binnen niveau A.

ï U beschikt over minstens vier jaar werkervaring op universitair niveau, waarvan twee jaar binnen het domein van milieu (als hoofdopdracht).

ï De overige voorwaarden staan in de inlichtingsbladen vermeld. Deze kunt u opvragen bij de Dienst Selectie en...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT