Collectieve arbeidsovereenkomst van 24 oktober 1997, gesloten in het Paritair Comité voor de makelarij en verzekeringsagentschappen, in aansluiting op het protocolakkoord van 30 juni 1997 en betreffende de communautaire feestdag (Overeenkomst geregistreerd op 15 december 1997 onder het nummer 46469/CO/307)., de 24 octobre 1997

Artikel 1. Deze collectieve arbeidsovereenkomst is van toepassing op de werkgevers en de (mannelijke en vrouwelijke) werknemers van de ondernemingen welke tot de bevoegdheid van het Paritair ComitÈ voor de makelarij en verzekeringsagentschappen behoren.

Art. 2. EÈn communautaire feestdag per kalenderjaar wordt toegekend.

Om te kunnen genieten van dit voordeel dient de werknemer in dienst te zijn op 1 juli van het kalenderjaar waarop de communautaire feestdag betrekking heeft.

Het tijdstip waarop deze vakantiedag wordt genomen, kan binnen iedere onderneming worden vastgesteld.

Art. 3. Voor de deeltijdse werknemers zal de duur van de vakantiedag voor de communautaire feestdag, bepaald in artikel 2, in verhouding tot hun wekelijkse arbeidsduur bepaald worden.

Art. 4. Deze collectieve arbeidsovereenkomst treedt in werking op 1 juli 1997...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT