17 MAART 2013. - Koninklijk besluit houdende uitgifte van postwaarden in de loop van het jaar 2013

ALBERT II, Koning der Belgen,

Aan allen die nu zijn en hierna wezen zullen, Onze Groet.

Gelet op de wet van 21 maart 1991, betreffende de hervorming van sommige economische overheidsbedrijven, inzonderheid op artikel 143;

Gelet op het koninklijk besluit van 13 december 2005, houdende goedkeuring van het vierde beheerscontract van De Post;

Gelet op het voorstel van de beheersorganen van bpost;

Op de voordracht van de Minister van Overheidsbedrijven,

Hebben Wij besloten en besluiten Wij :

Artikel 1. Er wordt op 21 januari 2013 een gewone gegomde postzegel, zonder faciale waarde en met onbeperkte geldigheid, met de afbeelding van een vogel, de « Noordse Stern », uitgegeven.

De frankeerwaarde van deze zegel komt overeen met het tarief van de aantekentaks.

Art. 2. Er wordt op 21 januari 2013 een gewone gegomde postzegel, zonder faciale waarde en met onbeperkte geldigheid, met de afbeelding van een vogel, de « Korhoen », uitgegeven.

De frankeerwaarde van deze zegel komt overeen met het tarief voor verenigingen.

Art. 3. Er wordt op 13 september 2013 een gewone gegomde postzegel, zonder faciale waarde en met onbeperkte geldigheid, met de afbeelding van een vogel, de « Kievit », uitgegeven.

De frankeerwaarde van deze zegel komt overeen met het tarief voor een bericht van ontvangst.

Art. 4. Er wordt op 25 maart 2013 een gewone zelfklevende postzegel, zonder faciale waarde en met onbeperkte geldigheid, met het logo van bpost uitgegeven.

De frankeerwaarde van deze zegels zal het tarief voor genormaliseerde zending tot voor het buitenland (Europa) bedragen.

Art. 5. Er worden op 13 mei 2013 elf briefkaarten « Vroeger en Nu » uitgegeven.

Op elke ervan staat een postzegel met een detail van een recent uitzicht op een Belgische...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT