Koninklijk besluit tot wijziging van het koninklijk besluit van 7 september 2004 tot bepaling van de vorm en de algemene voorwaarden van de door de Nationale Loterij georganiseerde openbare loterij ' Euro Millions '., de 21 décembre 2006

Artikel 1. In artikel 16 van het koninklijk besluit van 7 september 2004 tot bepaling van de vorm en de algemene voorwaarden van de door de Nationale Loterij georganiseerde openbare loterij " Euro Millions " worden de volgende wijzigingen aangebracht :

  1. in het eerste lid worden de percentages " 84 % " en " 16 % " respectievelijk vervangen door de percentages " 94 % " en " 6 % ";

  2. de in het derde lid afgebeelde tabel wordt vervangen door de hierna volgende tabel :

    Winstrangen Percentage van het deel van de ingezette bedragen

    (50 %) bedoeld in het eerste lid

    - -

    Rang 1 32,00 %

    Rang 2 7,40 %

    Rang 3 2,10 %

    Rang 4 1,50 %

    Rang 5 1,00 %

    Rang 6 0,70 %

    Rang 7 1,00 %

    Rang 8 5,10 %

    Rang 9 4,40 %

    Rang 10 4,70 %

    Rang 11 10,10 %

    Rang 12 24,00 %

    " Boosterfonds " 6,00 %

    Art. 2. Artikel 17 van hetzelfde besluit, gewijzigd bij het koninklijk besluit van 5 oktober 2005, wordt vervangen door :

    " Art. 17. § 1. Wanneer er bij een bepaalde trekking geen winnaar is van rang 1, worden de bedragen, bestemd voor de winnaars van deze rang 1, in een " Overdrachtfonds " gestort, teneinde te worden toegevoegd aan het deel van de ingezette bedragen dat is bestemd voor de winnaars van rang 1 van de volgende trekking. De betrokken bedragen worden vervolgens gecumuleerd totdat er, bij een bepaalde trekking, een winnaar van rang 1 uit de bus komt. Het " Overdrachtfonds " is uniek en gemeenschappelijk voor alle deelnemende Loterijen.

    Wanneer er uit een bepaalde trekking geen winnaar te voorschijn komt van een andere rang dan rang 1, worden de voor de betrokken rang bestemde bedragen overgedragen op de onmiddellijk daaropvolgende lagere rang van dezelfde trekking. Wanneer een bepaalde trekking geen enkele winnaar van rang 12 oplevert, wordt het totale voor deze rang bestemde bedrag in het " Overdrachtfonds " gestort om te worden toegevoegd aan het deel van de ingezette bedragen dat is bestemd voor de winnaars van rang 1 van de volgende trekking.

    Wanneer er in geen enkele rang een winnaar is, worden de voor al deze rangen bestemde bedragen in het " Overdrachtfonds " gestort om te worden toegevoegd aan het deel van de ingezette bedragen dat is bestemd voor de winnaars van rang 1 van de volgende trekking.

    § 2. In afwijking op de bepalingen van § 1, eerste lid :

  3. bij een reeks van elf opeenvolgende trekkingen die geen winnaar in rang 1 hebben aangeduid, wordt de som die globaal bestemd is voor de winnaars van deze rang overgedragen op de onmiddellijk daaropvolgende lagere rang met winnaars van deze elfde trekking, volgens het zogeheten " Roll down " systeem. Indien bij deze elfde trekking, en eventueel de daaropvolgende trekkingen, geen enkele winnaar in geen enkele rang zou aangeduid worden, worden de bedragen bestemd voor deze rangen overgedragen naar rang 1 van de eerstvolgende trekking en is hierop het " Roll down " systeem opnieuw van toepassing.

  4. bij een " Speciale trekking " zoals bedoeld in § 3 die geen winnaar in rang 1 heeft...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT