Plenaire vergadering Agenda Vrijdag 22 februari 2008, om 9 u. 30 m. en om 14 u. 30 m. (Zaal van de plenaire vergaderingen, Lombardstraat 69) 1. Ontwerpen van ordonnantie, voorstellen van ordonnantie e

Plenaire vergadering

Agenda

Vrijdag 22 februari 2008, om 9 u. 30 m. en om 14 u. 30 m.

(Zaal van de plenaire vergaderingen, Lombardstraat 69)

  1. Ontwerpen van ordonnantie, voorstellen van ordonnantie en voorstel van resolutie.

    - Ontwerp van ordonnantie houdende goedkeuring van het samenwerkingsakkoord afgesloten op 1 februari 2007 tussen het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, de Franse Gemeenschap en de Franse Gemeenschapscommissie betreffende de uitrusting ter beschikking gesteld in het kader van de herwaardering van het kwalificerend onderwijs en de samenwerking tussen de Centra voor spitstechnologie en de Beroepsreferentiecentra.

    Rapporteurs : Mevr. Danielle Caron en de heer Mohamed Lahlali.

    Bespreking.

    - Ontwerp van ordonnantie houdende instemming met het avenant van 28 december 2006 aan het samenwerkingsakkoord van 30 mei 2005 tussen de Federale Staat, het Vlaams, het Waals en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en de Duitstalige Gemeenschap betreffende de meerwaardeneconomie.

    Rapporteur : Mevr. Julie Fiszman.

    Bespreking.

    - Ontwerp van ordonnantie houdende omzetting van de Richtlijn 2003/98/EG van het Europees Parlement en de Raad van 17 november 2003 inzake het hergebruik van overheidsinformatie.

    Voorstel van ordonnantie (van de heer Didier Gosuin, Mevr. Viviane Teitelbaum en de heer Alain Destexhe) tot omzetting van de Richtlijn 2003/98/EG van het Europees Parlement en de Raad van 17 november 2003 inzake het hergebruik van overheidsinformatie.

    Rapporteur : de heer Olivier de Clippele.

    - Samengevoegde bespreking.

    - Ontwerp van ordonnantie houdende instemming met : het Protocol tot wijziging van de Conventie voor het Europees Centrum voor weersvoorspellingen op middellange termijn, alsook van het Protocol over de voorrechten en immuniteiten van het Europees Centrum voor weersvoorspellingen op middellange termijn, ondertekend te Brussel op 11 oktober 1973, aangenomen op 22 april 2005.

    Rapporteur : de heer Olivier de Clippele.

    Bespreking.

    - Ontwerp van ordonnantie houdende instemming met : de Overeenkomst tussen de Belgisch-Luxemburgse Economische Unie, enerzijds, en de Regering van het Koninkrijk Bahrein, anderzijds, inzake de wederzijdse bevordering en bescherming van investeringen, ondertekend te Manama op 11 juli 2006.

    Rapporteur : de heer Olivier de Clippele.

    Bespreking.

    - Ontwerp van ordonnantie houdende instemming met : de Overeenkomst tussen de Belgisch-Luxemburgse Economische Unie, enerzijds, en de Federale Democratische Republiek EthiopiÎ, anderzijds, inzake de wederzijdse bevordering en bescherming van investeringen, ondertekend te Brussel op 26 oktober 2006.

    Rapporteur : de heer Olivier de Clippele.

    Bespreking.

    - Ontwerp van ordonnantie houdende instemming met : de Overeenkomst tussen de Belgisch-Luxemburgse Economische Unie, enerzijds, en de Republiek Rwanda, anderzijds, inzake de wederzijdse bevordering en bescherming van investeringen, ondertekend te Kigali op 16 april 2007.

    Rapporteur : de heer Olivier de Clippele.

    Bespreking.

    - Ontwerp van ordonnantie houdende instemming met : het Verdrag inzake de levering van telecommunicatievoorzieningen voor rampenmitigatie en noodhulpoperaties, gedaan te Tampere op 18 juni 1998.

    Rapporteur : de heer Olivier de Clippele.

    Bespreking.

    - Ontwerp van ordonnantie houdende instemming met het Verdrag betreffende het Eurokorps en de rechtspositie van zijn Hoofdkwartier tussen de Franse Republiek, de Bondsrepubliek Duitsland, het Koninkrijk BelgiÎ, het Koninkrijk Spanje en het Groothertogdom Luxemburg, gedaan te Brussel op 22 november 2004.

    Rapporteur : de heer Olivier de Clippele.

    Bespreking.

    - Ontwerp van...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT