Plenaire vergaderingen Agenda Vrijdag 9 november 2007, om 9 u. 30 m. en om 14 u. 30 m. (Zaal van de plenaire vergaderingen, Lombardstraat 69) 1. Inoverwegingnemingen.

Plenaire vergaderingen

Agenda

Vrijdag 9 november 2007, om 9 u. 30 m. en om 14 u. 30 m.

(Zaal van de plenaire vergaderingen, Lombardstraat 69)

  1. Inoverwegingnemingen.

    - Voorstel van ordonnantie (van Mevr. Olivia P'TITO en Mevr. CÈline FREMAULT) ertoe strekkende in de beheers- of beslissingsorganen van de gewestelijke semi-overheidsinstellingen van openbaar nut, de VZW's van gewestelijk belang, de openbare vastgoedmaatschappijen, de intercommunales, de gemeentelijke VZW's en de autonome gemeentelijke regies een evenwichtige aanwezigheid van mannen en vrouwen te waarborgen.

    - Voorstel van resolutie (van de heer Christos DOULKERIDIS, Mevr. Olivia P'TITO, Mevr. Julie de GROOTE, de heren Jean-Luc VANRAES, Walter VANDENBOSSCHE en Jan BEGHIN) ertoe strekkende een jaarverslag op te stellen over de gewestelijke verdeling van de personen die in Brussel een gewestelijk en een gemeentelijk overheidsambt bekleden.

    - Voorstel van ordonnantie (van de heer Serge de PATOUL, Mevr. Caroline PERSOONS, Mevr. FranÁoise SCHEPMANS en de heer Alain ZENNER) tot wijziging van de ordonnantie van 18 maart 2004 betreffende de erkenning en de financiering van de plaatselijke initiatieven voor de ontwikkeling van de werkgelegenheid en de inschakelingsondernemingen.

  2. Ontwerpen van ordonnantie.

    - Ontwerp van ordonnantie houdende de eindregeling van de begroting van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest voor het jaar 1992.

    - Ontwerp van ordonnantie houdende de eindregeling van de begroting van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest voor het jaar 1993.

    - Ontwerp van ordonnantie houdende de eindregeling van de begroting van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest voor het jaar 1994.

    - Ontwerp van ordonnantie houdende de eindregeling van de begroting van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest voor het jaar 1995.

    - Ontwerp van ordonnantie houdende de eindregeling van de begroting van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest voor het jaar 1996.

    - Rapporteur : Mevr. Julie FISZMAN.

    - Samengevoegde bespreking.

  3. Interpellaties.

    - Interpellatie van Mevr. Adelheid BYTTEBIER tot de heren Charles PICQUE, Minister-President van de Regering, BenoÓt CEREXHE, Minister van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering, belast met Tewerkstelling, Economie, Wetenschappelijk Onderzoek, Brandbestrijding en Dringende Medische Hulp, Pascal SMET, Minister van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering, belast met Mobiliteit en Openbare Werken, Mevr. Evelyne HUYTEBROECK, Minister van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering, belast met...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT