Landbouw en Visserij Registratieaanvraag Bekendmaking van een registratieaanvraag in de zin van artikel 3 van het besluit van de Vlaamse Regering van 19 oktober 2007 betreffende de be

Registratieaanvraag

Bekendmaking van een registratieaanvraag in de zin van artikel 3 van het besluit van de Vlaamse Regering van 19 oktober 2007 betreffende de bescherming van geografische aanduidingen en oorsprongsbenamingen van landbouwproducten en levensmiddelen en de gegarandeerde traditionele specialiteiten voor landbouwproducten en levensmiddelen.

Naam van het product waarvoor een registratieaanvraag is ingediend : Poperingse hopscheuten

Aangevraagde bescherming : Beschermde Geografische Aanduiding (BGA)

Productcategorie : Verse groenten

Geografisch gebied : Het productiegebied bestaat uit de stad Poperinge (omvat naast Poperinge de deelgemeenten Krombeke, Proven, Reningelst, Roesbrugge-Haringe en Watou), de stad Ieper (omvat naast Ieper de deelgemeenten Boezinge, Brielen, Dikkebus, Elverdinge, Hollebeke, Sint-Jan, Vlamertinge, Voormezele, Zillebeke en Zuidschote) en de gemeente Vleteren (omvat Westvleteren, Oostvleteren en Woesten).

Aanvragende groepering : De Poperingse Hopscheutteler (Feitelijke Vereniging), Ouderdomseweg 11A, 8970 Poperinge.

Deze samenvatting is opgesteld voor informatieve doeleinden. De volledige versie van het productdossier kan geraadpleegd worden bij de hierna vermelde bevoegde entiteit.

Krachtens artikel 3...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT