Koninklijk besluit tot wijziging van het koninklijk besluit van 25 april 2017 betreffende de intrafederale mobiliteit van de personeelsleden van de federale diensten naar de diensten die de rechterlijke macht terzijde staan, de 17 décembre 2023

Artikel 1. In artikel 2 van het koninklijk besluit van 25 april 2017 betreffende de intrafederale mobiliteit van de personeelsleden van de federale diensten naar de diensten die de rechterlijke macht terzijde staan, worden de volgende aanwijzigingen aangebracht :

  1. de bepaling onder 6° wordt vervangen als volgt :

    "6° het directoraat-generaal: het directoraat-generaal Rekrutering en Ontwikkeling van de Federale Overheidsdienst Beleid en Ondersteuning;";

  2. het artikel wordt aangevuld met de bepaling onder 7°, luidende:

    "7° de directeur-generaal: de directeur-generaal van het directoraat-generaal Rekrutering en Ontwikkeling van de Federale Overheidsdienst Beleid en Ondersteuning.".

    Art. 2. In artikel 5 van hetzelfde besluit worden de volgende aanwijzigingen aangebracht:

    1. in paragraaf 1, bepaling onder 1°, wordt het woord "Selor" vervangen door de woorden "het directoraat-generaal";

    2. in dezelfde paragraaf, bepaling onder 2°, wordt het woord "Selor" vervangen door de woorden "het directoraat-generaal";

    3. in dezelfde paragraaf, bepaling onder 3°, worden de woorden "de afgevaardigd bestuurder van Selor" vervangen door de woorden "de directeur-generaal";

    4. in paragraaf 3 worden de woorden "de afgevaardigd bestuurder van Selor" vervangen door de woorden "de directeur-generaal".

    Art. 3. In artikel 6 van hetzelfde besluit worden de volgende aanwijzigingen aangebracht:

  3. in het eerste lid wordt het woord "Selor" vervangen door de woorden "Het directoraat-generaal";

  4. in het tweede lid worden de woorden "de afgevaardigd bestuurder van Selor" vervangen door de woorden "de directeur-generaal".

    Art. 4. In artikel 7 van hetzelfde besluit wordt het woord "Selor" vervangen door de woorden "Het directoraat-generaal".

    Art. 5. In artikel 8 van hetzelfde besluit wordt het woord "Selor" telkens vervangen door de woorden "het directoraat-generaal".

    Art. 6. Artikel 14 van hetzelfde besluit, waarvan de bestaande tekst paragraaf 1 zal vormen, wordt aangevuld met een paragraaf 2, luidende:

    " § 2. Het personeelslid behoudt het recht op het saldo opgespaard verlof dat hem werd toegekend in de federale dienst van herkomst op basis van artikel 11, § 3 van het koninklijk besluit van 19 november 1998 betreffende de verloven en afwezigheden toegestaan aan de personeelsleden van de rijksbesturen."

    Art. 7. Bijlagen nr 1, nr 2 en nr 3 van hetzelfde besluit worden vervangen door bijlagen nr 1, nr 2 en nr 3 gevoegd bij dit besluit.

    Art. 8. De minister bevoegd voor Justitie en...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT