Koninklijk besluit tot wijziging van het koninklijk besluit van 7 april 2019 tot aanwijzing van de centraliserende organisaties en van de unieke contactpunten t.a.v. het centraal aanspreekpunt van rekeningen en financiële contracten, de 7 janvier 2020

Artikel 1. In artikel 1 van het koninklijk besluit van 7 april 2019 tot aanwijzing van de centraliserende organisaties en van de unieke contactpunten t.a.v. het centraal aanspreekpunt van rekeningen en financiële contracten wordt een § 4 toegevoegd, luidend als volgt:

" § 4. De "Vlaamse Belastingdienst" wordt aangewezen als centraliserende organisatie voor de behandeling van de aanvragen om informatie van het CAP die door de hiertoe gemachtigde personeelsleden worden ingediend overeenkomstig artikel 3.13.1.3.1, § 3, van de Vlaamse Codex Fiscaliteit, overeenkomstig artikel 2bis van het besluit van de Vlaamse Regering van 16 mei 1995 betreffende de invordering van niet-fiscale schuldvorderingen voor de Vlaamse Gemeenschap en de instellingen die eronder ressorteren en overeenkomstig artikel 2/1 van het besluit van de Vlaamse Regering van 16 mei 1995 betreffende de invordering van niet-fiscale schuldvorderingen voor het Vlaams Gewest en de instellingen die eronder ressorteren.

Het uniek contactpunt door de tussenkomst waarvan de aanvragen om informatie van het CAP ingediend door toedoen van de in het eerste lid bedoelde centraliserende organisatie aan het CAP worden overgebracht, is het "Dienstencentrum van de Vlaamse Belastingdienst".".

Art. 2. De minister die bevoegd is voor Financiën en de minister die bevoegd is voor Justitie zijn belast met de uitvoering van dit besluit.

Handtekening

Gegeven te Brussel, 7 januari 2020.

FILIP

Van Koningswege :

De Vice-Eerste Minister en Minister van Justitie,

K. GEENS

De Vice-Eerste Minister en Minister van Financiën,

A. DE CROO

Aanhef

FILIP, Koning der Belgen,

Aan allen die nu zijn en hierna wezen zullen, Onze Groet.

Gelet op de wet van 8 juli 2018 houdende organisatie van een...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT