Koninklijk besluit tot wijziging van het koninklijk besluit van 11 september 2013 tot regeling van de terbeschikkingstelling van een onroerend goed, eigendom van de Staat en beheerd door de Regie der Gebouwen, aan de stad Bastenaken door het sluiten van een erfpacht, de 5 avril 2019

Artikel 1. Het artikel 1 van het koninklijk besluit van 11 september 2013 tot regeling van de terbeschikkingstelling van een onroerend goed, eigendom van de Staat en beheerd door de Regie der Gebouwen, aan de stad Bastenaken door het sluiten van een erfpacht wordt integraal vervangen als volgt:

"Het onroerend goed, gelegen te Bastenaken, rue de Clervaux, kadastraal gekend sectie C, perceel nummer 161h, volgens meting 15 460 m2 groot, ook gekend als de parking van Mardasson Memorial (beschermd als monument met Besluit nummer 58/Lux van 20 juni 1949), eigendom van de Staat en beheerd door de Regie der Gebouwen, evenals het perceel kadastraal gekend sectie C, perceel nummer 155R2, aangeduid als lot 3, volgens meting 31.694 m2 groot, op het meetplan van 25 oktober 2018 opgemaakt door Idelux, evenals het perceel kadastraal gekend sectie C, perceelnummer 161 g, wordt in erfpacht gegeven aan de stad Bastenaken, hierna de erfpachter genoemd.

Het doel van de erfpacht is voor openbaar nut, meer in het bijzonder om de stad Bastenaken toe te laten de WOII-herdenkingssite verder her in te richten en uit te baten. "

Art. 2. Dit besluit treedt in werking op de dag van zijn publicatie.

Art. 3. De minister bevoegd voor de Regie der Gebouwen is belast met de uitvoering van dit besluit.

Handtekening

Gegeven te Brussel, 5 april 2019.

FILIP

Van Koningswege :

De Minister van Justitie,

belast met de Regie der Gebouwen,

K. GEENS

Aanhef

FILIP, Koning der Belgen,

Aan allen die nu zijn en hierna wezen zullen, Onze Groet.

Gelet op de wet van 1 april 1971...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT