Koninklijk besluit tot overdracht van de gebouwen van het Koninklijk Conservatorium van Brussel voor een symbolische euro aan de Naamloze Vennootschap van het Koninklijk Conservatorium van Brussel, de 25 décembre 2016

Artikel 1. De Federale Staat draagt voor een symbolische euro aan de Naamloze Vennootschap van het Koninklijk Conservatorium Brussel de volle eigendom over van de onroerende goederen bestemd voor de huisvesting en de werking van het Koninklijk Conservatorium van Brussel met de volgende kadastrale aanduidingen en oppervlakte :

1000 Brussel, Regentschapsstraat 30/30A, kadasternummer H 1017 f;

1000 Brussel, Wolstraat 7/9, kadasternummer H 1015 d.

Art. 2. De in artikel 1 vermelde goederen worden overgedragen in de staat waarin zij zich bevinden, met de actieve en passieve erfdienstbaarheden, de bijzondere lasten en verplichtingen verbonden aan hun verwerving, evenals de gebeurlijk aan derden toegestane rechten.

Art. 3. Dit besluit treedt in werking de dag waarop het in het Belgisch Staatsblad wordt bekendgemaakt.

Art. 4. De vice-eersteminister en minister van Veiligheid en Binnenlandse Zaken, belast met de Regie der Gebouwen, is belast met de uitvoering van dit besluit.

Handtekening

Gegeven te Brussel, 25 december 2016.

FILIP

Van Koningswege :

De Vice-eersteminister en Minister van Veiligheid en Binnenlandse Zaken, belast met de Regie der Gebouwen,

J. JAMBON

De Minister van Financiën en Fraudebestrijding,

J. VAN OVERTVELDT

Aanhef

FILIP, Koning der Belgen,

Aan allen die nu zijn en hierna wezen zullen, Onze Groet.

Gelet op artikel 108 van de...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT