Koninklijk besluit tot bepaling van de perimeter van het stadion van KFC De Kempen inzake de veiligheid bij voetbalwedstrijden, de 16 septembre 2021

Artikel 1. Voor de toepassing van dit besluit wordt verstaan onder "perimeter", de perimeter zoals bedoeld in artikel 2, 9° van de wet van 21 december 1998 betreffende de veiligheid bij voetbalwedstrijden, gewijzigd bij wet van 10 maart 2003, bij wet van 27 december 2004, bij wet van 25 april 2007, bij wet van 14 april 2011, bij wet van 27 juni 2016, bij wet van 21 juli 2016 en bij wet van 3 juni 2018, ingevoegd bij de wet van 10 maart 2003.

Art. 2. Voor het stadion van KFC De Kempen, zijnde het Staf Janssensstadion, gelegen te 2460 Tielen, Prijstraat 66, wordt de perimeter afgebakend door: de Molenstraat vanaf het kruispunt met de Kaliebaan tot en met het kruispunt met de Driesstraat, de Driesstraat tot en met het kruispunt met de Tielensteenweg, de Tielensteenweg overgaand in het Tielendorp tot en met het kruispunt met de Broekstraat, de Broekstraat tot en met het kruispunt met de Hoek, de Hoek tot en met het kruispunt met de Walravens, de Walravens tot en met het kruispunt met De Vloeyen, De Vloeyen overgaand in de Waterstraat tot en met het kruispunt met de Vennestraat, de Vennestraat overgaand in de Gierlebaan tot en met het kruispunt met de Vonderstraat, de Vonderstraat tot en met het kruispunt met het Bakebos, het Bakebos tot en met het kruispunt met de Mazel, de Mazel tot en met het kruispunt met de Witte Beemden, de Witte Beemden tot en met het kruispunt met de Mazel, de Mazel tot en met het kruispunt met de Zwepenstraat, de Zwepenstraat tot en met het krispunt met de Tielenheide, de Tielenheide tot en met het kruispunt met de Molenberg, de Molenberg tot en met het kruispunt met de Kerkstraat, de Kerkstraat tot en met het kruispunt met de Kazernestraat, de Kazernestraat tot en met het kruispunt...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT