Koninklijk besluit houdende goedkeuring van het tweede beheerscontract tussen de Belgische Staat en naamloze vennootschap van publiek recht 'Belgische Investeringsmaatschappij voor Ontwikkelingslanden' (BIO NV), de 12 décembre 2018

Artikel 1. Het bij dit besluit gevoegde tweede beheerscontract tussen de Federale Staat en de naamloze vennootschap van publiek recht "Belgische Investeringsmaatschappij voor Ontwikkelingslanden" (BIO NV), wordt goedgekeurd.

Art. 2. Het koninklijk besluit van 2 april 2014 houdende instemming met het eerste beheerscontract tussen de Belgische Staat en de naamloze vennootschap van publiek recht "Belgische Investeringsmaatschappij voor Ontwikkelingslanden" en het koninklijk besluit van 22 december 2016 betreffende de instemming met de bijkomende overeenkomst bij het eerste beheerscontract tussen de Belgische Staat en de naamloze vennootschap van publiek recht "Belgische Investeringsmaatschappij voor Ontwikkelingslanden" van 1 april 2014 worden opgeheven.

Art. 3. Dit besluit en het bij dit besluit gevoegde beheerscontract treden in werking op de datum van hun publicatie en vervangen op die datum het beheerscontract tussen de Belgische Staat en de Belgische Investeringsmaatschappij voor Ontwikkelingslanden (BIO NV) van 1 april 2014, zoals gewijzigd door een bijkomende overeenkomst van 20 december 2016.

Art. 4. De minister bevoegd voor Ontwikkelingssamenwerking is belast met de uitvoering van dit besluit.

BIJLAGE.

Art. N. Tweede beheerscontract tussen de Belgische Staat en naamloze vennootschap van publiek recht "Belgische Investeringsmaatschappij voor Ontwikkelingslanden" (BIO)

(NOTA...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT