Kanselarijcarrière Overplaatsing Bij ministerieel besluit van 23 december 2010 wordt de heer Patrick EECKHOUT ontheven uit zijn functie van Vice-Consul bij de Ambassade van België te Dakar en overgepl

Kanselarijcarrière

Overplaatsing

Bij ministerieel besluit van 23 december 2010 wordt de heer Patrick EECKHOUT ontheven uit zijn functie van Vice-Consul bij de Ambassade van België te Dakar en overgeplaatst naar het Hoofdbestuur.

Oppensioenstellingen

Bij koninklijk besluit van 2 november 2010 wordt aan de heer Philippe LECOMTE eervol ontslag uit zijn ambt verleend. Hij wordt gemachtigd aanspraak te maken op een rustpensioen vanaf 1 augustus 2011 en gemachtigd de eretitel van Adjunct-Kanselarijdirecteur te voeren.

Bij ministerieel besluit van 10 november 2010 wordt de heer Willy LEEMAN ontheven uit zijn functie van Vice-Consul bij het Consulaat van België te Alicante. Eervol ontslag uit zijn ambt wordt hem verleend. Hij wordt gemachtigd aanspraak te maken op een rustpensioen vanaf 1 oktober 2011 en gemachtigd de eretitel van Kanselarijbestuurschef te voeren.

Bij ministerieel besluit van 16 december 2010 wordt aan de heer Josse MARTIN eervol ontslag uit zijn ambt verleend. Hij wordt gemachtigd aanspraak te maken op een vervroegd rustpensioen vanaf 1 oktober 2011 en gemachtigd de eretitel van Kanselarijbestuurschef te voeren.

Bij...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT