Kanselarij en Bestuur Statutenwijzigingen Niet-goedkeuring Bij besluit van 27 maart 2018 hecht de Vlaamse Minister van Binnenlands Bestuur, Inburgering, Wonen

Statutenwijzigingen

Niet-goedkeuring

Bij besluit van 27 maart 2018 hecht de Vlaamse Minister van Binnenlands Bestuur, Inburgering, Wonen, Gelijke Kansen en Armoedebestrijding haar niet-goedkeuring aan het OCMW-raadsbesluit dd 14 december 2017 van OCMW Meulebeke tot oprichting van een privaatrechtelijke OCMW-vereniging "vzw De Lappers" genaamd, conform titel VIII, hoofdstuk IV van het OCMW-decreet.

Goedkeuring

Bij besluit van 21 maart 2018 hecht de Vlaamse Minister van Binnenlands Bestuur, Inburgering, Wonen, Gelijke Kansen en Armoedebestrijding haar goedkeuring aan het besluit van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van het OCMW van Wijnegem van 13 november 2017 en van het besluit van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van het OCMW van Schoten van 22 november 2017 tot oprichting van een publiekrechtelijke vereniging, genaamd 'Woonzorggroep Voorkempen', overeenkomstig titel VIII, hoofdstuk I van het OCMW-decreet.

Bij besluit van 27 maart 2018 hecht de Vlaamse Minister van Binnenlands Bestuur, Inburgering, Wonen, Gelijke Kansen en Armoedebestrijding haar goedkeuring aan de beslissing van de gemeenteraad van de stad Antwerpen van 18 december 2017 houdende de deelname van de stad aan de stichting van openbaar nut 'De Museumstichting' waardoor deze de vorm aanneemt van een gemeentelijk extern verzelfstandigd agentschap in privaatrechtelijke vorm.

Bij besluit van 28 maart 2018 hecht de Vlaamse minister van Binnenlands Bestuur, Inburgering, Wonen, Gelijke Kansen en Armoedebestrijding haar goedkeuring aan de wijzigingen die de opdrachthoudende vereniging Intergem in haar statuten heeft aangebracht op de algemene vergadering van 14 december 2017.

Bij besluit van 28 maart 2018 hecht de Vlaamse minister van Binnenlands Bestuur, Inburgering, Wonen, Gelijke Kansen en Armoedebestrijding haar goedkeuring aan de wijzigingen die de dienstverlenende vereniging Fingem in haar statuten heeft aangebracht op de buitengewone algemene vergadering van 14 december 2017.

Bij besluit van 28 maart 2018 hecht de Vlaamse minister van Binnenlands Bestuur, Inburgering, Wonen, Gelijke Kansen en Armoedebestrijding haar goedkeuring aan de wijzigingen die de opdrachthoudende vereniging Iverlek in haar statuten heeft aangebracht op de algemene vergadering van 15 december 2017.

Bij besluit van 28 maart 2018 hecht de Vlaamse minister van Binnenlands Bestuur, Inburgering, Wonen, Gelijke Kansen en Armoedebestrijding haar goedkeuring aan de wijzigingen die de dienstverlenende...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT