Kabinet van de minister-president van de Vlaamse Regering Ontslag van raadgevers met de functie van adjunct-kabinetschef Bij besluit van de Vlaamse Regering van 11 januari 2008 wordt aan de heer Geert

Kabinet van de minister-president van de Vlaamse Regering

Ontslag van raadgevers met de functie van adjunct-kabinetschef

Bij besluit van de Vlaamse Regering van 11 januari 2008 wordt aan de heer Geert Muylle, geboren te Deinze op 1 mei 1962, bij besluit van de Vlaamse Regering van 28 juni 2007 met ingang van 28 juni 2007 benoemd tot raadgever met de functie van adjunct-kabinetschef van de minister-president van de Vlaamse Regering, met ingang van 1 januari 2008 eervol ontslag verleend.

Met ingang van dezelfde datum wordt de uitbetaling van zijn salariscomplement stopgezet.

Dit besluit wordt aan betrokkene medegedeeld en een afschrift ervan wordt ter kennisgeving aan het Rekenhof toegezonden.

De minister-president van de Vlaamse Regering is belast met de uitvoering van dit besluit.

Bij besluit van de Vlaamse Regering van 11 januari 2008 wordt aan de heer Marc Deweerdt, geboren te Lendelede op 9 oktober 1952, bij besluit van de Vlaamse Regering van 28 juni 2007 met ingang van 28 juni 2007 benoemd tot raadgever met de functie van adjunct-kabinetschef van de minister-president van de Vlaamse Regering, met ingang van 1 januari 2008 eervol ontslag verleend.

Met ingang van dezelfde datum wordt de uitbetaling van zijn salaris stopgezet.

Aan de heer Marc Deweerdt wordt met ingang van 1 januari 2008 een forfaitaire toelage wegens ontslag toegekend voor een periode van 3 maanden, voorzover voldaan is aan de voorwaarden van het besluit van de Vlaamse Regering van 14 september 2001 tot organisatie van de kabinetten van de leden van de Vlaamse Regering.

Dit besluit wordt aan betrokkene medegedeeld en...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT