17 JUNI 2014. - Ruilverkaveling

JESSEREN. - Het besluit van 17 juni 2014 van de Vlaamse minister van Leefmilieu, Natuur en Cultuur bepaalt :

Artikel 1. Het tweede plan van de nieuwe en de af te schaffen wegen en waterlopen met de daarbij behorende kunstwerken, zoals op 8 november 2013 vastgesteld door het ruilverkavelingscomité Jesseren, wordt goedgekeurd.

Het plan is verenigbaar met de doelstellingen van artikel 5 en de beginselen van artikel 6 van het decreet van 18 juli 2003 betreffende het integraal waterbeleid.

Art. 2. De nieuwe wegen met de daarbij behorende kunstwerken behoren tot de buurtwegen. Ze worden toegewezen aan het domein van de stad Borgloon, de stad Tongeren en de gemeente Kortessem, elk voor wat hun grondgebied betreft.

Deze besturen zijn verplicht de werken te beheren overeenkomstig de bestemming ervan, met inachtneming van de terzake geldende wetten en reglementen, en dit vanaf de ingebruikneming van de werken.

VLIERMAALROOT. - Het besluit van 17 juni 2014 van de Vlaamse minister van Leefmilieu, Natuur en Cultuur bepaalt :

Artikel 1. Het tweede plan van de nieuwe en de af te schaffen wegen en waterlopen met de daarbij behorende kunstwerken, zoals op 14 december 2012 vastgesteld door het ruilverkavelingscomité Vliermaalroot, wordt goedgekeurd.

Het plan is verenigbaar met de doelstellingen van artikel 5 en de beginselen van artikel 6 van het decreet van 18 juli 2003 betreffende het integraal waterbeleid.

Art. 2. De bestaande wegen en waterlopen met de daarbij behorende kunstwerken die moeten verdwijnen, worden afgeschaft van zodra zij buiten gebruik...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT