Koninklijk besluit tot uitvoering van artikel 14, laatste lid, van de wet van 20 december 2001 betreffende de schadeloosstelling van de leden van de Joodse Gemeenschap van België voor hun goederen die werden geplunderd of achtergelaten tijdens de oorlog 1940-1945., de 21 décembre 2006

Artikel 1. Ten laste van de bijzondere rekening bedoeld in artikel 10, derde lid, van de wet van 20 december 2001 betreffende de schadeloosstelling van de leden van de Joodse Gemeenschap van BelgiÎ voor hun goederen die werden geplunderd of achtergelaten tijdens de oorlog 1940-1945, wordt een bedrag van 12.222.000 euro aangewend voor het project " Solidariteit 3000 " van de Stichting van het Jodendom van BelgiÎ.

Dit bedrag wordt in januari 2007 gestort op de bijzondere rekening bestemd voor het project " Solidariteit 3000 " van de genoemde Stichting.

Bij het afsluiten van de rekening bedoeld in het vorige lid, wordt het saldo toegewezen aan het onaantastbare kapitaal van de Stichting.

Art. 2. Dit besluit treedt in werking de dag waarop het in het Belgisch Staatsblad wordt bekendgemaakt.

Art. 3. Onze Eerste Minister, Onze Minister van Justitie en Onze Minister van FinanciÎn zijn, ieder wat hem betreft, belast met de uitvoering van dit besluit.

Gegeven te Brussel, 21 december 2006.

ALBERT

Van Koningswege :

De Eerste Minister,

G. VERHOFSTADT

De Minister van Justitie,

Mevr. L. ONKELINX

De Minister van FinanciÎn,

D. REYNDERS.

Aanhef

...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT