Departement Economie, Werkgelegenheid, Binnenlandse Aangelegenheden en Landbouw Interlokale samenwerking en lokale openbare bedrijven Bij besluit van 21 juni 2002 van de Vlaamse minister van Binnenla

Interlokale samenwerking en lokale openbare bedrijven

Bij besluit van 21 juni 2002 van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Buitenlands Beleid wordt het besluit van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van het OCMW van Brugge van 25 januari 2002 houdende de oprichting en vaststelling van de statuten van de vereniging VZW Sociaal Verhuurkantoor Brugge, niet goedgekeurd.

Bij besluit van 27 juni 2002 hecht de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Buitenlands Beleid zijn goedkeuring aan de besluiten van 19 december 2001 en 1 maart 2002 van de raad van bestuur van het autonoom gemeentebedrijf « Stadsvernieuwing Oostende » houdende de definitieve vaststelling van de statuten van het autonoom gemeentebedrijf.

Bij besluit van 2 juli 2002 van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Buitenlands Beleid, wordt de Intercommunale Vereniging van het Land van Waas, Lamstraat 113, 9100 Sint-Niklaas gemachtigd tot het verwerven, bij wege van onteigening tot nut van het algemeen, van een perceel grond gelegen in Beveren (deelgemeente Vrasene), groot 522 m2, er kadastraal bekend zoals vermeld in genoemd besluit, met het oog op de realisatie van het wooninbreidingsproject « Hoogland ».

Hetzelfde besluit verklaart dat de rechtspleging bij hoogdringende omstandigheden, bepaald bij artikel 5 van de wet van 26 juli 1962, op dezelfde onteigening mag worden toegepast.

Bij besluit van 10 juli 2002 van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Cultuur, Jeugd en Ambtenarenzaken, wordt de Intercommunale voor ontwikkeling van het gewest Mechelen en omgeving, afgekort : « IGEMO », Schoutetstraat 2, 2800 Mechelen gemachtigd tot het verwerven, bij wege van onteigening tot nut van het algemeen, van gronden gelegen in Duffel, groot 8 ha 37 a 99 ca er kadastraal bekend zoals vermeld in genoemd besluit, met het oog op de realisatie van het onteigeningsplan : « KMO-zone Itterbeek tweede fase ».

Hetzelfde besluit verklaart dat de rechtspleging bij hoogdringende omstandigheden, bepaald bij artikel 5 van de wet van 26 juli 1962, op dezelfde onteigening mag worden toegepast.

Bij besluit van 1 augustus 2002 van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Cultuur, Jeugd en Ambtenarenzaken wordt het besluit van de Raad van Maatschappelijk Welzijn van het OCMW van Brugge va 7 december 2001, houdende de oprichting...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT