Interlokale samenwerking en lokale openbare bedrijven Bij besluit van 26 augustus 2002 hecht de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Cultuur, Jeugd en Ambtenarenzaken zijn goedkeuring aa

Interlokale samenwerking en lokale openbare bedrijven

Bij besluit van 26 augustus 2002 hecht de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Cultuur, Jeugd en Ambtenarenzaken zijn goedkeuring aan de wijzigingen die de intercommunale vereniging IVEG in haar statuten heeft aangebracht op de algemene vergadering van 15 mei 2002.

Bij besluit van 2 september 2002 hecht de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Cultuur, Jeugd en Ambtenarenzaken zijn gedeeltelijke goedkeuring aan de wijzigingen die de intercommunale vereniging IMWV in haar statuten heeft aangebracht op de buitengewone algemene vergadering van 24 mei 2002.

Bij besluit van 11 september 2002 heeft de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Cultuur, Jeugd en Ambtenarenzaken zijn beslissing van 21 juni 2002 van de raad van bestuur van de intercommunale INTEGAN tot het opleggen van een tuchtstraf afzetting aan de heer Walter Van Eeckhout, vernietigd.

Bij besluit van 11 september 2002 hecht de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Cultuur, Jeugd en Ambtenarenzaken zijn goedkeuring aan de wijzigingen die de intercommunale vereniging IDM in haar statuten heeft aangebracht op de buitengewone algemene vergadering van 31 mei 2002.

Bij besluit van 17 september 2002 van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Cultuur, Jeugd en Ambtenarenzaken wordt de Intercommunale voor Streekontwikkeling - Arrondissement Kortrijk, afgekort « LEIEDAL », President Kennedypark 10, 8500 Kortrijk gemachtigd tot het verwerven, bij wege van onteigening tot nut van het algemeen, van gronden gelegen in Kortrijk er kadastraal bekend zoals vermeld in genoemd besluit, met het oog op de realisatie van het onteigeningsplan : « Regionale gemengde zone voor diensten en handel Beneluxlaan ».

Hetzelfde besluit verklaart dat de rechtspleging bij hoogdringende omstandigheden, bepaald bij artikel 5 van de wet van 26 juli 1962, op dezelfde onteigening mag worden toegepast.

Bij besluit van 17 september 2002 hecht de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Cultuur, Jeugd en Ambtenarenzaken zijn gedeeltelijke goedkeuring aan de wijzigingen die de intercommunale vereniging IVEKA in haar statuten heeft aangebracht op de buitengewone algemene vergadering van 21 mei 2002.

Bij besluit van 17 september 2002 hecht de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Cultuur, Jeugd en Ambtenarenzaken zijn goedkeuring aan de wijzigingen die de intercommunale vereniging I.W.M...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT