Interlokale samenwerking en lokale openbare bedrijven Bij besluit van 29 januari 2002 hecht de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Buitenlands Beleid zijn goedkeuring

Interlokale samenwerking en lokale openbare bedrijven

Bij besluit van 29 januari 2002 hecht de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Buitenlands Beleid zijn goedkeuring aan de oprichting van de intercommunale vereniging Marec op 10 oktober 2001 door de gemeenten Kinrooi en Maaseik evenals aan de op dezelfde datum door de vennoten aanvaarde statuten van de betrokken vereniging behoudens artikel 32 van de statuten alsmede artikel 31, lid 3 voorzover naar artikel 32 verwezen wordt, die niet goedgekeurd worden.

Bij besluit van 1 februari 2002 hecht de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Buitenlands Beleid, zijn goedkeuring aan de begroting voor 2002 van het parkeerbedrijf van de stad GENT.

Bij besluit van 1 februari 2002 heeft de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Buitenlands Beleid het besluit van 11 december 2001 goedgekeurd waarbij de raad van beheer van de O.C.M.W.-vereniging Welzijnsregio Noord-Limburg de personeelsformatie heeft vastgesteld.

Bij besluit van 7 februari 2002 hecht de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Buitenlands Beleid zijn goedkeuring aan de oprichting van het autonoom gemeentebedrijf « Stadsontwikkeling Peer » door de gemeenteraad van Peer op 17 oktober 2001.

Bij besluit van 12 februari 2002 van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Buitenlands Beleid, wordt de West-Vlaamse Intercommunale voor Economische Expansie, Huisvestingsbeleid en Technische Bijstand, afgekort : « WVI », Baron Ruzettelaan 35, 8310 Brugge gemachtigd tot het verwerven, bij wege van onteigening tot nut van het algemeen, van gronden, met een totale oppervlakte van 12 ha 62 a 58 ca gelegen in Roeselare er kadastraal bekend zoals vermeld in genoemd besluit, met het oog op de realisatie van het bedrijventerrein Wijnendale R.O. Uitbreiding.

Hetzelfde besluit verklaart dat de rechtspleging bij hoogdringende omstandigheden...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT