Besluiten betreffende intercommunale verenigingen en gemeentebedrijven TONGEREN. - Bij besluit van 15 september 2000 hecht de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Spor

Besluiten betreffende intercommunale verenigingen en gemeentebedrijven

TONGEREN. - Bij besluit van 15 september 2000 hecht de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Sport zijn goedkeuring aan de oprichting van het autonoom gemeentebedrijf "Stadsontwikkeling Tongeren" en de aanvaarding van de statuten door de gemeenteraad van Tongeren op 29 februari 2000.

Bij besluit van 6 oktober 2000 hecht de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Sport zijn goedkeuring aan de wijzigingen die de intercommunale vereniging IVERLEK in haar statuten heeft aangebracht op de algemene vergadering van 15 juni 2000.

Bij besluit van 6 oktober 2000 hecht de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Sport zijn goedkeuring aan de wijzigingen die de intercommunale vereniging FINILEK in haar statuten heeft aangebracht op de algemene vergadering van 15 juni 2000.

LEDEGEM. - Bij besluit van 9 oktober 2000 van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Sport, wordt de West-Vlaamse Intercommunale voor Economische Expansie, Huisvestigingsbeleid en Technische Bijstand, afgekort "WVI", Baron Ruzettelaan 35 8310 Brugge gemachtigd tot het verwerven, bij wege van onteigening tot nut van het algemeen, van onroerende goederen, met een totale oppervlakte van 5 ha 97 a 94 ca gelegen in Ledegem (Sint-Eloois-Winkel) er kadastraal bekend zoals vermeld in genoemd besluit, met het oog op de realisatie van het bedrijventerrein Tuileboomstraat Uitbreiding II.

Hetzelfde besluit verklaart dat de rechtspleging bij hoogdringende omstandigheden, bepaald bij artikel 5 van de wet van 26 juli 1962, op dezelfde onteigening mag worden toegepast.

O.C.M.W. PEER. - Bij besluit van 10 oktober 2000 van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Sport wordt het besluit van de raad voor maatschappelijk welzijn van Peer van 20 april 2000 houdende goedkeuring van de oprichting van de vereniging Welzijnsregio Noord-Limburg en van de statuten, goedgekeurd.

O.C.M.W. BOCHOLT. - Bij besluit van 10 oktober 2000 van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Sport wordt het besluit van de raad voor maatschappelijk welzijn van Bocholt van 17 april 2000 houdende goedkeuring van de oprichting van de vereniging Welzijnsregio Noord-Limburg en van de statuten, goedgekeurd.

O.C.M.W. OVERPELT. - Bij besluit van 10 oktober 2000 van de Vlaamse...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT