Departement Economie, Werkgelegenheid, Binnenlandse Aangelegenheden en Landbouw Besluiten betreffende intercommunale verenigingen en gemeentebedrijven Bij besluit van 8 juli 1999 hecht de Vlaamse mini

Besluiten betreffende intercommunale verenigingen en gemeentebedrijven

Bij besluit van 8 juli 1999 hecht de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Stedelijk Beleid en Huisvesting zijn goedkeuring aan de wijzigingen die de intercommunale vereniging I.V.O.O. in haar statuten heeft aangebracht op de algemene vergadering van 27 april 1999.

Bij besluit van 22 juli 1999 van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Sport wordt de beslissing van 18 mei 1999 van de raad van bestuur van de intercommunale vereniging INTERELECTRA om te participeren in de vennootschap Limburgs Investeringsfonds, vernietigd.

Bij besluit van 30 juli 1999 van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Sport, wordt de Intercommunale Vereniging INTERLEUVEN, Brouwersstraat 6 te Leuven gemachtigd tot het verwerven, bij wege van onteigening tot nut van het algemeen, van gronden, met een oppervlakte van 6 a 85 ca gelegen in Rotselaar, deelgemeente Wezemaal er kadastraal bekend zoals vermeld in genoemd besluit, met het oog op de realisatie van een woningbouwproject.

Hetzelfde besluit verklaart dat de rechtspleging bij hoogdringende omstandigheden, bepaald bij artikel 5 van de...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT