22 DECEMBER 2010. - Decreet betreffende de Waalse infrastructuur voor ruimtelijke informatie. - Addenda

Onderstaande bijlagen dienen gevoegd te worden bij bovengenoemd decreet, bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad van 3 februari 2011, op blz. 9155.

BIJLAGE I. - Items ruimtelijke gegevens bedoeld in artikel 6, § 4, eerste streepje

  1. Coördinatensystemen

    Systemen om aan ruimtelijke informatie een unieke reeks coördinaten (x, y, z) en/of breedte, lengte en hoogte toe te kennen, gebaseerd op een horizontaal en verticaal geodetische datum.

  2. Geografisch rastersysteem

    Geharmoniseerde multiresolutieraster met een gemeenschappelijk beginpunt en gestandaardiseerde plaats en grootte van de gridcellen.

  3. Geografische namen

    Namen van gebieden, regio's, plaatsen, steden, voorsteden, gemeenten, nederzettingen, of andere geografische of topografische kenmerken van openbaar of historisch belang.

  4. Administratieve eenheden

    Door administratieve grenzen gescheiden lokale, regionale en nationale bestuurlijke eenheden die deel uitmaken van gebieden waarover de lidstaten rechtsbevoegdheid hebben en/of uitoefenen.

  5. Adressen

    Locatie van onroerende zaken, gebaseerd op adresaanduidingen, gewoonlijk aan de hand van de straatnaam, het huisnummer en de postcode.

  6. Kadastrale percelen

    Gebieden die worden bepaald door kadastrale registers of een equivalent daarvan.

  7. Vervoersnetwerken

    Netwerken voor vervoer over de weg, per spoor, in de lucht en over het water en de aanverwante infrastructuur met inbegrip van koppelingen tussen verschillende netwerken en het trans-Europees vervoersnetwerk, zoals gedefinieerd in Beschikking nr. 1692/96/EG van het Europees Parlement en de Raad van 23 juli 1996 betreffende communautaire richtsnoeren voor de ontwikkeling van een trans-Europees vervoersnet en de latere herzieningen van deze beschikking.

  8. Hydrografie

    Hydrografische elementen, waaronder mariene gebieden en alle andere waterlichamen en daarmee verband houdende elementen, met inbegrip van stroomgebieden en deelstroomgebieden, in voorkomend geval volgens de omschrijvingen vermeld in Boek II van het Milieuwetboek, dat het Waterwetboek inhoudt.

  9. Beschermde gebieden

    Gebieden die worden aangeduid of beheerd in het kader van internationale en communautaire wetgeving of wetgeving van de lidstaten om specifieke doelstellingen op het vlak van milieubescherming te verwezenlijken.

    BIJLAGE II. - Items ruimtelijke gegevens bedoeld in artikel 6, § 4, eerste streepje

  10. Hoogte

    Digitale hoogtemodellen voor land-, ijs- en oceaanoppervlakken, inclusief landhoogte, bathymetrie en kustlijn.

  11. Bod...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT